- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
A memóriák hűtéséről írta Alvin_ti4200:
''Amúgy ha ugyanaz lesz, mint ami a D-s Zalman heatpipe-hoz van, akkor semmit nem fog érni a 6800GT-n.''
A D-s Zalmanhoz a ZM-RHSI-ként külön is megvásárolható szettet adja a Z?
Ha ez tényleg nem elégíti ki egy GT memória hűtési igényét, akkor tudtok esetleg ajánlani valamit?
Én vízzel hűteném a GPU-t és a memóriákra pedig azt gondoltam, hogy veszek két szett ilyen Zalmant és a nagyobb (3 grammos) bordákat teszem fel a memókra...
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Nem tudom láttál-e már referencia 6800GT hütést, de elég gyalázatos. Három fő darabból áll, venti, gpu borda és rambordagy. Egy kb 6 X 4 X 1 cm-es alu darab hivatott a gpu-t hűteni. Amikor szétszedtem és megláttam, hogy csak ilyen kicsi nagyon elcsodálkoztam.
Szerintem ez a zm jobban hűthet mint a gyári. De tetszeni nekem nem tetszik.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Mintha a GDDR3 pont kevésbé melegedne mint elődjei. Legalábbis a PH-s VGA összehasonlításból ez rémlene.
Magához a hírhaz szólva: Szerintem ez nem fogja hozni az Arctic VGA Silencer szintjét se, a 270 g pedig durva, közel a hőcsöves Zalmanok tömege. -
arpi6k
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
Én már szedtem le a gtmről a hűtőt. Had ne mondjam hogy mekkora fost ér ez az egész gyári hűtő...
-
arpi6k
addikt
válasz
''A hűtő várhatóan 33-41 dollár közötti áron kerül forgalomba, amely egy ZM-MC1 fordulatszám-szabályozót és a memóriachipekre ragasztható kis bordákat is magában foglal.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest