- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
killahdrums #50 üzenetére
Kéne egy Kingwin fekete alu rack és egy Plextor külső floppy meghajtó.
Bővebben: link
Amit ott írtam lehetőséget, az valószínű nem fog összejönni.
szerk: Azért gondoltam hátha.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
killahdrums #48 üzenetére
Mást nem tudsz esetleg hozatni onnét?
Amúgy lehet, hogy (jó)pár hónap múlva bevállalnék egy ilyen kitet...
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
Először is UP!
Másodszor meg...
Elméletileg amcsiból tudok hozatni 80K-ért 1 gigás kitetet a hírben szereplő memóból! Plusz 15-ért Boosterrel együtt!
Nagyon gondolkodom! Azért 520-on 2-2-2-5, azért az már nem piti... -
anulu
félisten
brutális ez a RAM. mind teljesítményre, mind az árra értve. Szegény ember kézzel nőz alapon maradok az A-DATA Vitesta DDR566-osnál, ami 533-on 3-4-3-6-ot megy.
-
killahdrums
senior tag
-
rudi
nagyúr
OCZ RAM árak +10% kisker haszon +25% ÁFA hozzászámolásával a'la Hazai pálya: Bővebben: link és Bővebben: link.
R=raktáron, RE=rendelésre, a Membooster nagyjából 18000 Ft kiskerbruttóban. -
L3zl13
nagyúr
Aham, milyen kár, hogy a DDR3 memóriák 800MHz-ről indulnak... Ráadásul a DDR3-nál nem órajelenként 8 bit megy át, csak a prefetch nagyobb tudtommal, szóval nem tudom miért kell 8-cal visszaosztani a névleges órajelet...
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Mielőtt csettintenénk egy jóízűt, sajnos ismét fel kell hívnunk a figyelmet a sávszélesség ilyetén fokozásának legnagyobb hátrányára: a késleltetés abszolút és relatív növekedésére. Hogy szemléltessük a kérdést, egy elméleti konstrukcióban vegyünk egy-egy DDR-400, DDR2-400 illetve DDR3-400 chipekkel szerelt modult. A memóriachipek valód órajelei sorrendben ekkor 200, 100 és 50 MHz -- azaz a DDR3 késleltetése időben (nanosecundum) és a processzor órajelében mérve több mint négyszeresére fog növekedni.
Forrás: Bővebben: link -
L3zl13
nagyúr
Amíg a memória AZ OCZ-től van és nem OCZ-től addig nem lehet gond.
-
gege71.hu
addikt
Van egy hivatalos magyar disztrib Bővebben: link... ahogy néztem, de rühellem azt, hogy az ilyenek weboldalain nem klehet árakat böngészni csak ha regelt viszonteladó/vállalkozó..akármi vagy...
-
killahdrums
senior tag
...haha!
Sztem ez egy jópofa hír, akiknek igénye és van pénze rá....
80 nettó biztos lesz az ára ha nem több, ahogy én az ocz-ét ismerem!
Nemtom egyébként hány százalék gyorsulást lehet elérni azzal, hogy 2-2-2-8 500-on és nem ''csak'' 2-3-3-6. Mivel a jófajta Samsung TCCD-és chippek ezt az időzítést simán viszik 2.7 volton!!!
Szóval nemtom... ez tényleg csak a fanatikusoknak van, de sztem ők is elgondolkodnak rajta, hogy megéri e! -
ZaJanga
tag
Az alaplapom a feszt tudná!
de a pénztárcám a mem árát nem!
qrva jó modulok!
Milyen chip-ek lehetnek képesek ilyen sebességre?
Az OCZ mit szerel a moduljaira? -
Csepy
őstag
Ehhez szerintem DDR Booster kell!
Regards: Csepy -
polika
senior tag
nagyobb fesz -> jobban melegszik...ok ok tudom hogy manapság már az 1kw-os mini hőtermelő erőművek a menők de kösz inkább beérem hogy lasabb a gép 2-3% -al, jó az úgyis a wordbe való pötyögéshez meg ahhoz hogy 2-3 havonta 1-2x agyonszecskázzanak CS-be a haverok az albiba...
-
KriszBoy
senior tag
No comment....
Egy dolog érdekelne az ára! -
gege71.hu
addikt
Be lehet egyáltalán szerezni nálunki lyen ramot? Mármint ''hivatalos''úton..Tehát boltba be...kérek 2x512MB-ot..parancsoljon...kassza..viszlát? Ja és persze nem vmi agyonsarcolt áron..áhh ,...gege ébredj fel!!! ez Magyarország...
-
Scream007
őstag
válasz
strike-force #11 üzenetére
kiváncsi lennék milyen feszt adott neki, és mennyire volt stabil mondjuk 1 FC alatt
-
csekk disz
266mhz 2-2-2-5 -
Loretto
veterán
Vannak a tuningosok (mint én), és hc tuningosok. Na ez nekik van kitalálva. Szép amugy csak tuti nem lenne meg 40k-ból a gigás kit
erdoke: ezek a ramok voltmodos mobo-hoz vannak? Mert 3,5v nem sok lap ad
Gege: 50k. Szép álom
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Hú de durva.
Nem is olyan rég volt, amikor arról ment a vita, hogy az éppen szabványosítás alatt álló PC3200 képes lesz-e CL2 mellett üzemelni, illetve mekkora fesz kell majd neki ehhez... -
Scream007
őstag
az tuti
de 3 dolog:
ilyen kell nekem 1
tuti bh5 2
ugye adnak mellé 1 ddr boostert is hogy tudjál ennyif eszt adni neki? 3 -
ftc
nagyúr
Az ára meg a csillagos ég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged