- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
venember83 #46 üzenetére
Amit az nVidia ezzel az Ultra-val csinált, az a pofátlanság teteje - ellenben le a kalappal, hogy milyen ügyesen gazdálkodnak meglévő erőforrásokkal, ahelyett, hogy iszonyú pénzeket ölnének minden apró sz** kifejlesztésébe
Ahogy elnézem a teszteket, a 8800 Ultra annak jó, aki 25x16-as felbontásban akar játszani - itt már pár játéknál köhögcsél a GTX, és itt látszik az eredménye a 20%-os memóriatuningnak is - lejjebb inkább csak a core tuning mutatkozik meg.
Miután jól tuningolható a kártya, szerintem az ára ellenére is lesz piaca - különösen, ha egyes szívünknek kedves gyártók előállnak pre-overclockolt verziókkal, ld. Sparkle Calibre.
gbors
PS: a 8900-ast legutóbb szeptemberre csiripelték a madarak - szerintem az nVidia azon dolgozik (meg a Vista drivereken), azért a nagy csend.
-
RI/OS
addikt
válasz
venember83 #42 üzenetére
Ne nyissunk ati vs nvidia harcot itt is, de mikor már a 85. Teszt is azt hozza ki, hogy az R600 sehol nincs a gtxhez képest, az már nem hiszem, hogy fake
[Szerkesztve] -
RI/OS
addikt
válasz
venember83 #42 üzenetére
Igen amig ki nem jön az új. De én pl decemberben wettem gtxet, most május wan, az ultra biosa is rámegy, szóval nem wolt rossz wétel, mert éw wégéig szvsz nem lesz ami lenyomja!
-
törölt tag
válasz
venember83 #33 üzenetére
Szerintem az, ami a szerkesztés előtti #32-ben volt.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
venember83 #19 üzenetére
Ez olyan, mint belépőszinten a GDDR3, ld. Galaxy...
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
venember83 #13 üzenetére
Pedig a GDDR4 már debütált az X1950XTX-el, igaz nem azon az órajelen, amivel a júzereket riogatták. Egy kicsit felpiszkálják a GDDR3-at, és már jöhet az új megnevezés: jól megszokott stratégia az nVidiánál...
-
Komplikato
veterán
válasz
venember83 #13 üzenetére
Ez csak azért fura, mert ugye X1950XTX az GDDR4-el készül, sőt raktársöprés okán egyik gyártó csinál GDDR4-es X1950pro-t is. Másrészt az X2600XT-n nem GDDR4 lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest