Aktív témák
-
Egon
nagyúr
:) Csak arra utaltam, hogy erősnek érzem az ''Ati meg az nV a kertek alatt sincs'' kitételt. Mindössze arról van szó, hogy eltérő célokra eltérő (de attól még a maguk területén igencsak impresszív teljesítményű) hardverekről beszélünk...
OFF
Mi történt?!? Végre valamiben egyetértünk...:) Itt a világvége!!! :DDD
ON -
Egon
nagyúr
Ez azért nem teljesen így van. Ez olyan mintha összehasonlítanád pl. az Itanium proci teljesítményét a P4-el (vagy az XP-vel). Teljesen más célra készült termékek. Az Ati meg az nVidia a játékosoknak csinál elsősorban kártyákat (nyilván mert jóval nagyobb a piac).
Ha olyan nagyon zseniális a P10, akkor vajon miért nem készül belőle gamer verzió?!? -
utax
aktív tag
ennyi jut eszetekbe egy vadiúj 3dlabs kártyáról ? hogy ''de drága'', meg ''milyen jól lehetne vele villogni'' ? az nem, hogy a két ''nagyfiú'', az ATi meg az nVidia a kertek alatt sincs, mert a technológiai csúcstól még mindig marha messze vannak ? meg hogy hála istennek valahol még mérnökök is dolgoznak ? mert én ennek örülök ebben a hírben.
-
Ploszi
senior tag
hát, elég ritka lesz, hogy bemegy a user a bótba oszt kér egy dájmond fájerGL2-őt. ez már azért nem az a kategória, amivel a haverok előtt kell villogni :DD
-
Ra3
őstag
ja, kiváncsi leszek mennek-e vele valamire. én CAD-es melóhelyen dolgozom, utoljára a VX1-esük volt megfizethető kategória, mióta az kihalt átálltunk a GeFekre, de szivesen visszaváltanék...
-
Godfather
aktív tag
Na, ez az a vga, ami a gémerek szívét nem nagyon dobbantja meg...
-
hungeek
senior tag
no emmá vidi kártya....
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest