Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
engusz
veterán
1) Örülök, hogy böngészitek a képeket, amiket feltöltöttem! Ha valakinek van még ezen felül képe, akkor ne tarta vissza és írjon mailban!
2) Kalandor gépéhez csak annyit, hogy szvsz a legkiegyensúlyozottabb gép volt a mezőnyben! Szinte minden klappolt! Bár a mobile rack festése hagyott kívánni valót maga után, de apróság.
3) Az egész napos várakozás eléggé húzos volt vasárnap. Szerencsére nekem ott volt néhány barátom és tudtam társalogni. Az Athlon FX-es gép bámulászása sem volt utolsó...
4) Andor Papával beszélgettem a kiállításon a CPU hűtőkről. Segített egy picit eligazodnom és úgy néz ki, hogy sikerült megvennem az ár/teljesítmény/hangerő bajnok ventilátort. GlacialTech Silent Breeze II. Nem találok szavakat!!! Istenkirály! Viszont így van fölöslegbe egy Thermaltake Volcano 7+! Aki igény tart rá, elviheti 4e Ft-ért minden tartozékával és dobozával együtt!
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest