- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
guest
veterán
Nem hulyeseg. Valoban megcsinalta egy srac Angliaban. Az eredeti hozzaszolas a
http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414
cimen talalhato, mint azt fent is olvashatjatok.
A flash csak az, hogy epp par napja olvastam az eredeti cikket a TEKForums foruman, erre email korlevelekben par nappal kesobb mar szerepelt a magyar forditas linkje (vagyis ez az oldal). Jo gyorsan terjed tehat a hulyeseg az vilagban :)
Az eredeti cikkben irja is, hogy 11 perc volt mire megsult. A hofok meg hidd el hogy eleg. Csak ugy mondom, hogy egy 1400 -as AMD proci 370 C fokos hot tud elerni.
Szoval a tojast boven megsuti!
Ha nem hiszed, itt utananezhetsz: http://www.karkza.org/ftp/videos/THG_CPU_Cooling.avi
Kb. 10 Mbyte, de tenyleg megeri letolteni! ;) -
guest
veterán
Kedves Urak !
Az egésszel az a gond, hogy tényleg meg lehet csinálni, mivel én direkt kipróbáltam egy 40W-os fűtőszállal is simán megsül a cucc, csak megenni nem lehet ,mert előbb lessz szalmonellás, mint sem tükör :) (nekem fél óra alatt sem lett olyan,mint kéne, igaz hogy én rendes teflonedényt használtam ..)
DE nézzétek meg a két képet egymás után !!
A sárgája ''átment'' a másik oldalra és a formája is pont a tükörképe !!!, tehát tuti turpisság van a dologban !
rammm -
guest
veterán
Hmmm... Lehet hogy en vagyok a buta, de en ugy tudtam, hogy a feherjek nagyresze kicsapodik 40-50fok felett!!! (ezert lehet kemenytojast kesziteni a sivatag homokjaban, es ezert veszelyes a 42fokos laz!)
Nyilvan a tojas nem fog 'odakozmalni' a procin, de 60fok eleg ahhoz, hogy tukortojas legyen belole!
Tompi -
guest
veterán
Danteshell:
''Ja, és csak egy kis tua. cerka, alap hűtéssel, képzelem milyen lehet egy amd-snek...''
Hát nem tudom a te géped mennyire lehet hangos a tua cerkáddal, viszont nem kell minden amd-s gépről azt hinni, hogy egy T-34-est hordoz magában. Pl nekem egy 1 Gh-es Tb-öm van, P4 hűtővel, szépen berakva egy Chieftec házba. A TEAC cdrom hangosabb mint maga a gép, (ha pörög) pedig annak aztán tényleg alig van hangja. Szóval ennyit a kibírhatatlan amd-ről :-)))
scu -
guest
veterán
Mit gondolsz azok a csövek miért vannak ott?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest