Aktív témák
-
Belvaros
tag
Én azt nem értem meg, hogy miért nem próbálnak több szálon értékesíteni? Például miért nem próbálkoznak a vállalati szektor alacsony számításigényű gépeinek piacán? A processzor elvileg olcsó (bár erről is jó lenne pontosabbat tudni) és alacsony fogyasztású, ugyanakkor az irodai alkalmazásokhoz elég számítási kapacitással rendelkezik. Ebből adódóan nem kell neki nagy ház, hiszen a hűtése passzív bordával is megoldható. Milyen király lenne például egy olyan TFT, amiben rögtön ott a számítógép is, de akár külső gépre is kapcsolható, vagy csak egyszerűen egy mini ATX-nél is kisebb komplett ház, aminek az előállítási költsége is alacsony marad és a szállítása is pofonegyszerű.
Aztán itt van a már említett disztribútori vonal. Ismer valaki olyan céget Magyarországon, aki egyáltalán megpróbálkozott volna a Transmeta processzorok forgalmazásával? Például én már láttam olyan 12''-os notebook-ot, amiben egy 1 GHz-es VIA proci van és magyar nagykeráron 260e körül mozgott az év elején. Mindenki tudja, hogy mire lehet használni egy ilyen szerény jószágot: mozgó irodának tökéletes, akár filmet is lehet nézni rajta és láthatóan sikeres, hiszen az egész mindössze 1.1kg!!! Hogy ha mások ilyen eredményeket érnek el (és ugye a VIA sem egy teljesítménybajnok), akkor egy még kisebb fogyasztású Transmeta-nak vajon milyen lehetőségei lennének ebben a piaci szegmensben? Több készenléti idő, kevesebb fogyasztás, alacsonyab zaj és nagyobb olcsóság. Ki az, akinek ez nem lenne jó??? -
twollah
nagyúr
A Transmeta olyan mint egy fonix madar.
Allandoan feltamad a poraibol.
Remelem egyszer talpra tudnak allni.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest