Keresés

Aktív témák

• Satan-Claus

senior tag

válasz Den #56 üzenetére

Gonosz lustaság:DD Végre egy olyan parázs vita ami érdekel is, erre te csúnyán elvágod az egyik szálat :(
    Taliig el is felejtjük.

• Egon

nagyúr

válasz Den #41 üzenetére

''Ha van kereslet, az atinak az atyaúristen sem tudja megtiltani hogy drivert írjon.''
    De igen, az MS fellépne az Ati ellen - az meg nem hiányzik egy cégnek sem...

''De nincs kereslet, legalábbis nem akkora hogy megtérüljön a fejlesztés költsége.''
    Ez nem igaz: még ''tegnap'' is írtak Win9x-es drivereket - egyik napról a másikra nincs kereslet???

''Nem magyarországban kell gondolkodni, ahol az emberek tíz éve vásárolt konfigokat fejlesztenek alkatrészenként, hanem a gazdagabb országokban, ahol az emberek egyben cserélik a gépeiket, és az új hardverek nagy része új gépekbe megy, és ahol már eljutottak oda, hogy az új gépet egyből oprendszerrel veszik, nem az üres vasat viszik haza és otthon nyomnak rá valami másolt windózt. ''
    Na ja, csak éppen azt felejted el, hogy - pont te mondtad egy másik topicban - recesszió van az iparágban: kint sem költenek rá (pedig megtehetnék), mert nincs rá (csak extrém esetekben) szükség... Ha 1-2 éve vett gépet az adott egyén, nem valószínű hogy XP-vel vette... Ha csak 1 év múlva cserélné a gépet, addig vegyen külön oprendszert? Minek?

''Ezzel az erővel mondhatnád hogy partizánpolitikát folytatnak az autógyárak, mert az új fejlesztéseiket nem veheted meg a régi modellekhez ezzel kényszerítenek az új kocsi megvételére, a tv gyártók, mert az új fícsöröket nem veheted meg a régi tv-dhez, ezzel kényszerítenek az új tv megvételére...''
    Nem jó példák. A TV - az összes fícsörrel együtt - egy és oszthatatlan termék - senki nem reklamál azért hogy a kis junosztba mé' nem megy bele a 72 centis képcső... Ezzel szemben a hardver és a szoftver két külön termék - persze hogy reklamál is mindenki, ha nem tudja a megszokott szoftverét használni a birtokában levő hardveren. Ezzel az erővel senki ne reklamáljon, hogy az új Intel procikhoz új alaplap kell...

• Satan-Claus

senior tag

válasz Den #41 üzenetére

A fejlesztés költsége??? Milyen költség, ha az Me driver ~ugyanaz mint a 98? És bár én ezt tudom, de egy sügér külföldi azt látja, hogy.: -Né' má' nincsen dirver 98-hoz? Nosza vegyünk egy olyan ikszpé-t vagy mit...

• Dalai Láma

őstag

válasz Den #15 üzenetére

Vazze, én meg pont le fogok késni róla! Nem spájzolnál egyet nekem is? :)

Aktív témák

Hirdetés