- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
''Megpróbálom elintézni, hogy neked csak azért is XP Home-ot (kínai vagy thai nyelvűt persze) kelljen használnod - a munkahelyeden, hálózati környezetben -, AMD-s CPU-val és VIA chipsettel.''
Kössssz...:) Azt hiszem, ennyivel ''tartozom'' (lásd anno a 8 megás Vantát...:)
''tartott - újításra történő átállás valószínűleg kompatibilitási problémákkal jár. Den szavaival élve, akkor nem panaszkodsz, ha a Golf IV alkatrészt nem tudod a Golf I-be belegyömöszölni, hát akkor is maradj csendesebb, ha a DOS-os program esetleg nem vagy nem tökéletesen fut egy XP-n.''
Nem jó példa!!! :( -
Satan-Claus
senior tag
Én sem bántani akarlak, de én nem azt mondom, hogy nem igaz amit te mondasz, hanem azt, hogy ez így nincs jól!!! És ha te ezt nem látod a hozzászólásaimat átolvasva, akkor neked nem szemellenző van a fejeden, hanem egy b@zi nagy fekete bukósisak megfordítva, amire egy nylon zsák van húzva. :)
Ja és még egyszer: Egon, McJames igazatok van, lehet morogni, hőbörögni, de ez nem változtat semmin. Talán ha mindenki egyszerre próbálná... de hát ez hiú remény :( -
Satan-Claus
senior tag
Az új drivereket tudtommal ugye nem az MS készíti, nekik csak jóvá kéne hagyni. Az ATI készitene - mivel igény van rá - de az MS nem hagyja nekik. A három új opredszerről pedig. Az ME felspécizett 98. A 2000 a maga NT jellemzöivel nem a legjobb játékokhoz. Az Xp pedig nekem még nem szimpatikus, és Den hozzászólásához annyit hozzátennék, hogy az Xp támogatottsága új szoftverek részéről sem teljes, így még nem nevezhető teljesen kiforrott oprendszernek.
Fel fogom tenne az Me-t, de csak mert muszáj, ugyanis én nem igazán kedvelem a renszertelepítéseket, pláne ha a régi tökéletesen működik, és minden úgy van benne beállítva ahogy szeretem. Mindemellett én nem a Win98-at magasztalom, hanem az MS partizánpolitikáját ítélem el, amivel aláássák a lehetőségét is annak, hogy esetleg ne vegyük meg az legújabb sz@rjukat.
Ha pedig a határidős piac mozgását mindennap megálmodnám, akkor én adnék kölcsön 100 millákat másoknak. Én csupán a nyilvánvaló dolgokról beszélek, amiket mindenki tud, de nem használja ki (nem tudja kihasznlni), mint pl.: anno a RAM-ok piaci ára, vagy a mostani IT áréső...
Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest