- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
nem a nézeteim irányítják a vásárlaásaimat, hanem a szükségleteim, márha be tudom tölteni .... most például az sem zavar, hogy eszméletelen módon fel van kapva a D805-ös, 2,66-os intel proci, és arrl is van topik. Csak ott közrejátszik például, hogy a legjobb ár-érték arnányú processzor.... Le is foglaltattam egyet, hétfőn rohanok bolba, veszem meg.
Nekem tényleg fontos, hogy ne egy megszokott, unalmad ember legyek, de nem szeretek majmolni dologkat sem msáoktól, sem reklámból. És talán ezért van bennem a fal azokkal a dolgokkal szemben, amit mindeki felkap.
''.........Nekem úgy tűnik hogy nem azért nem tetszik ez neked mert nem haszns, hanem azért mert trend..........'' a kettő pont, hogy együtt, és csak együtt nem tetszik Felőlem riohangálhamindenki, RS200, meg S625i Polar órákkal a kezén, nekem szükségem votl ilyenre, vettem is.
''........ Akkor sem használsz dolgokat ha szükséged lenne rá mert te nem leszel trendi...........'' Nem. Ha kellene, megevenném Engem az dühít, hogy Telefon címszó alatt vennem kellett kamerát, színes kijelzőt, és polifónikus hangot, mert az igényiemnek megfelelő telefon ujjonnan nincs.
''.........Én ha valamire szükségem van azt használom és nem érdekel mennyire elterjedt.........'' írtam, én is azonnal veszek a legelterjedtebben hazsnált processzorból, a D805-ből, és alaplapból, az ASUS P5LD2-ből, nem különcködök is sem a delsuxe-val, sem a P5WD2-esekkel.
A trenddel amúgy nem is biztos hogy mindig bajom van, pont most fogok venni övtáskát, sok emberen láttam, és nekem is megtetszett, és szükségem is van rá (!!!)
Például kínomban csak röhögök, amikor valaki ül a padon Bluetooth-oshead-set-el, vagy a csajával mászál, és a fülén meg ott lóg egy ilyen. Szóval nekem a felkapott, és -számomra- értelmetlen doldokkal van kifogásom. Nagyon kritikus vagyok másokkal szemben, elismerem: hibám. -
róland
veterán
Azért elég gáz egy komplett telefonjegyzéket elveszíteni. Bár jelenleg a pénztárca jobban fájna.
Ha a régi fixfókuszos kompakt gépek színvonalát elérik a mobiltelefonokba rejtett ''fényképezőgépek'', akkor azért már nem lesz olyan rossz választás állandóan kézközelben lévő fényképezőgépnek. Sajnos az a kompakt digitális fényképezőgépek végét is jelenti egyben. Szerencsére még nem tartunk itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest