- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nem tudom mi bajod a fényképezős, mp3-as telókkal.... van aki 1. nem akar 3 cuccot magával hordozni hanem csak 1-et, 2. lehet olcsóbb megvenni telóba építve... (egyébként az új SE telók is már egészen jó képet csinálnak persze nem kell egy canon eos350d-hez hasonlítani a képeit de egy 2-3 éves 2-3MP-es gép szintjét már néha képesek produkálni...) MP3 pl szerintem teljesen jó ötlet mivel a hang minősége telóba épített mp3 lejátszóban is jó + így csak egy készüléket kell hordozni, tölteni... (mpx200-am van jelenleg...).
Szal nem kellene ennyire felháborodni azon, hogy vannak akik szeretik az ilyen készülékeket.... ilyen nehéz megérteni??
Take it easy.....
[Szerkesztve] -
Mi is a szánalmas a linkelt topikban?
Vagy mi is a szánalmas?
A topiknak nem az a lényege, h. bemutassa, milyen jó a mobilba épített fényképező (illetve, bizonyos esetekben mégis), hanem az, össze lehessen hasonlítani a különböző fényképezőket.
Miért zavar téged, h. boldog-boldogtalan fényképez?
Sz.tem _az_ a számalmas, h. leparasztozod (azt meg sem kérdezem, milyen jogon!) azokat, akik a kamera miatt vesznek telefont...
Miért zavar téged az, ha az emberek nem úgy gondolkodnak, mint te? -
Ricardo
titán
Kit mi érdekel egy mobilban. Valakit ez valakit az. Ha valaki fotózgat vele, akkor tegye. Ha neked hőmérő kell meg vízszintmérő, akkor te vedd azt. Nekem úgy tűnik hogy nem azért nem tetszik ez neked mert nem haszns, hanem azért mert trend. Én sem haladok a trendekkel, mert fontosabb a személyiségem. Nekem ne mondják meg mire van szükségem. A szavaidból nekem az jön le hogy átestél a ''ló'' túloldalára. Akkor sem használsz dolgokat ha szükséged lenne rá mert te nem leszel trendi. Egyik véglet sem jó. Én ha valamire szükségem van azt használom és nem érdekel mennyire elterjedt, vagy mennyien teszik ugyanezt még rajtam kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest