- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akko78
csendes tag
Köszi az infót Komplikátor.
Abban is a segítségeteket kérném, hogy milyen dvi-hdmi kábelt vegyek hozzá ami átviszi a képet meg a hangot is.Láttam több félét, abban különböztek hogy a dvi csatlakozónál egyiknél több a másiknál kevesebb érintkező volt.Gondolom az a jobb amelyiknek több ilyen érintkezője van, viszont olyat nem láttam amin annyi lenne mint a dvi-kompozit átalakítón..Szóval ha tudtok valami jót mondani azt megköszönöm..Ismét Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Komplikátor mégegyszer köszi. -
akko78
csendes tag
Köszi az infót Komplikátor.
Abban is a segítségeteket kérném, hogy milyen dvi-hdmi kábelt vegyek hozzá ami átviszi a képet meg a hangot is.Láttam több félét, abban különböztek hogy a dvi csatlakozónál egyiknél több a másiknál kevesebb érintkező volt.Gondolom az a jobb amelyiknek több ilyen érintkezője van, viszont olyat nem láttam amin annyi lenne mint a dvi-kompozit átalakítón..Szóval ha tudtok valami jót mondani azt megköszönöm..Ismét Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Komplikátor mégegyszer köszi. -
akko78
csendes tag
Köszi a választ Komplikato!
Abban is kérném a segítségeteket, hogy milyen dvi-hdmi átalakítót vegyek ami átvisz a képet meg a hangot is, mert láttam többfélét és nem tudom melyik lenne jó. Igazából a csatlakózók száma volt más a dvi -nél.Elég drágák ezek az átalakítók és nem akarok rosszat venni. Köszi és Mindenkinek Kellemes Karácsonyt. -
akko78
csendes tag
Üdv mindenkinek és Boldog Karácsonnyt!
Vettem most egy HIS 2600 Xt ICEQ videókártyát.
Van a leírásában valami 5.1-es hang támogatás és van a lemezén is valami audió driver de nem tudom hogy ez mit jelent.Elképzelhető hogy a videókártya hangot is ad ki?
Szóval ha rátenném hdmi-n keresztül egy erősítőre vagy tvre akkor hangot is adna?
Köszönöm előre is a válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest