- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
lory87k
csendes tag
Sziasztok nemtudom eldonteni meik kartya legyen
vidi1 Geforce 7600GST gddr3 256mb Pci-ex
vidi2 Geforce 7600GT gddr3 256mb Pci-ex (4k val dragabb)A gepem: AMD x2 4200+, 2gb DDR2 ram
Nemakarom huzni a kartyakat , jatekra kellene a gep de nemtudom hogy megerne e a GT +4k kiadassalvelemenyeket tapasztalatokat varom
Azert kivancsi lennek mien jatekok futnak a GST vel illetve a GT vel
Koszi , minel tobb commentet ha lehet -
akko78
csendes tag
Köszi az infót Komplikátor.
Abban is a segítségeteket kérném, hogy milyen dvi-hdmi kábelt vegyek hozzá ami átviszi a képet meg a hangot is.Láttam több félét, abban különböztek hogy a dvi csatlakozónál egyiknél több a másiknál kevesebb érintkező volt.Gondolom az a jobb amelyiknek több ilyen érintkezője van, viszont olyat nem láttam amin annyi lenne mint a dvi-kompozit átalakítón..Szóval ha tudtok valami jót mondani azt megköszönöm..Ismét Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Komplikátor mégegyszer köszi. -
akko78
csendes tag
Köszi az infót Komplikátor.
Abban is a segítségeteket kérném, hogy milyen dvi-hdmi kábelt vegyek hozzá ami átviszi a képet meg a hangot is.Láttam több félét, abban különböztek hogy a dvi csatlakozónál egyiknél több a másiknál kevesebb érintkező volt.Gondolom az a jobb amelyiknek több ilyen érintkezője van, viszont olyat nem láttam amin annyi lenne mint a dvi-kompozit átalakítón..Szóval ha tudtok valami jót mondani azt megköszönöm..Ismét Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Komplikátor mégegyszer köszi. -
akko78
csendes tag
Köszi a választ Komplikato!
Abban is kérném a segítségeteket, hogy milyen dvi-hdmi átalakítót vegyek ami átvisz a képet meg a hangot is, mert láttam többfélét és nem tudom melyik lenne jó. Igazából a csatlakózók száma volt más a dvi -nél.Elég drágák ezek az átalakítók és nem akarok rosszat venni. Köszi és Mindenkinek Kellemes Karácsonyt. -
-
akko78
csendes tag
Üdv mindenkinek és Boldog Karácsonnyt!
Vettem most egy HIS 2600 Xt ICEQ videókártyát.
Van a leírásában valami 5.1-es hang támogatás és van a lemezén is valami audió driver de nem tudom hogy ez mit jelent.Elképzelhető hogy a videókártya hangot is ad ki?
Szóval ha rátenném hdmi-n keresztül egy erősítőre vagy tvre akkor hangot is adna?
Köszönöm előre is a válaszotokat. -
Csak azért írok be, mert tényleg nagyon jó volt ez a táblázat, máskor is szívesen fogadok ilyeneket.
-
.•°>RAZER<°•
csendes tag
Hali
Valaki megtudná nekem mondani hogy Magyarországon hol lehet beszerezni egy:RADEON RV630XT, 256MB GDDR4, HDMI, Dual DVI (2 x Dual-Link, HDCP), X-Turbo2 Silent Fan Edition-t?
Sehol se találom
Remélem ti tudtok okosat mondaniElöre is THX
-
kebot
tag
Tesztet kérünk!
-
zombikiller
tag
az MSI RX2600XT Diamond 512 nem lehet olyan rossz hmm, bár azért nem fogom miatta lecserélni az X1950XT em
-
válasz
horvathkrisz #41 üzenetére
nézzed má meg azt a linket amit m4rc! lineklt be, és akkor ott van...
[link]
szerk: de kb 8600 GT-vel van egy súlycsoportban.
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Mijaz hogy a PúderKálör kártyinkákról nincs fotográfia
-
Armando_19
őstag
Faja kis táblázat!
8600-okat amúgy sokkal nehezebb lenne összeszedni. Csak Asusból van vagy 3-4 fajta, többi gyártóról nem is beszélve... -
klambi
addikt
válasz
horvathkrisz #41 üzenetére
hát ja jó kis teszt lenne azt meglesném mi sülne ki!
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Ejjha!
A fene se gondolta volna, hogy ennyire sokféle van.
-
-
Kriza
őstag
Jó randaság bámul az emberre az MSI GDDR4-es kártyáin. Nekem a manga csajok jobban bejöttek.
-
klambi
addikt
Tesztet--->tesztet!!!
-
Olasza
aktív tag
Nem ajánlott: Mert a pro (600 mhz) az a mag, mely nem teljesítette az XT (800 mhz) elvárásait. OC az mely még elmegy 700 mhz-en. De amiért igazán nem érdemes az az, hogy csupán 1-1,5e az árkülönbség, és eddig az összes XT, amivel próbálkoztak ment 840 mhz-en. V-modról még nem hallottam, nem valószínű, mert egyiknek sincs külön tápcsatija, így lehet, hogy kevés lesz neki a kraft.
nézd meg a saját topicját, linkelni most nem tudok -
feka007
veterán
2600 Pro-ból a Sapphire HD 2600 PRO OC GDDR3-at megnézném, egészen jól megcibálták, kíváncsi leszek mi a végük.
Ezeket lehet Vmodolni? -
Oliverda
titán
Kifestőztök?
-
Speed®
titán
válasz
TomBoy1986 #28 üzenetére
Bratyómnál a piros az úr
AN8, 1800GTO, Zalmi9500/F700Cu, piros ventik miegyéb. Jó, a tápja fekete -
Hebry
senior tag
válasz
TomBoy1986 #28 üzenetére
Nekem meg minden más színű...
-
Oliverda
titán
válasz
horvathkrisz #21 üzenetére
Mármint itt nálunk.
-
Muton
addikt
zsír. van fekete nyákos radeon. van remény értelmes gépet építeni
-
Male
nagyúr
Ez a táblázat nagyon jó ötlet volt!
-
Olasza
aktív tag
Köszönjük! Sokat segít. Xpertvision Sonic 800/800 256mb gddr3 tényleg nagyon hiányzik, mert nagyon jó.
AMD GPU clock-kal lehet tuningolni, a CCC-t mindenki gyorsan felejtse el, mert elfüstöli a magot! El sem szabad indítani. -
Oliverda
titán
válasz
horvathkrisz #17 üzenetére
Kár hogy itt nem ilyen árak vannak [link]
(*192)
-
rocket
nagyúr
-
Ste
addikt
a gddr4-es változat nyákja miért hosszabb annyival a gddr3-hoz képest?
-
Hebry
senior tag
Nagyon jó összeállítás.
-
AMD Power
titán
Pont az XpertVisionos Sonic maradt ki belőle?
-
munky
őstag
''Az AMD középkategóriás videokártyáiból számtalan variáció készül, köztük akad néhány különleges darab is.''
már majdnem azt hittem van olyan amin 2GB memória van. -
munky
őstag
2X ment el sry
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
xpervisionok hiányoznak pedig áruk miatt eléggé sikeresek lesznek
-
KrAt
veterán
Frankó
-
rocket
nagyúr
GeCube HD 2600XT GDDR4 X-Turbo2 Silent Fan Edition ennek a kartyanak referencia 800mhz a GPU orajele, nem is ertem miert irjak O.C. editionnek [link]
-
Oliverda
titán
Nagyon jó ez így összeszedve!
GeCube HD 2600XT GDDR4 X-Turbo2 Silent Fan Edition vagy MSI RX2600XT Diamond 256 lesz a következő kártyám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest