- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
YanChi
csendes tag
''Igazából azt hiányolom, hogy miért nincs ez a koncepció mondjuk 16'' lcd-vel.''
Egyszerű. Mert a DELL-nek az X sorozat a kicsi és könnyű sorozata. Nézz körül a dell.com-on, ott megtalálod a nagy LCD-s C-sorozatot, meg D-sorozatot is (egész 15,4''-os LCD-ig). Olvasható, hogy melyik sorozatot mire szánják. -
YanChi
csendes tag
''Előbb megnéztem a dell notik árait, majdnem hanyattestem... a fiúk vagy 5 évvel le vannak maradva árazásban..''
Hát, télleg nem ingyen adják, de szvsz ezért a cuccért az a kb. 470.000+ÁFA, amit telefonon a Humansoftosok mondtak, nem olyan borzalmasan sok. Gyakorlatilag minden benne van, a dokkolójával együtt komplett asztali gép, kivéve belőle meg egy ötvözetházas pillekönnyű (asszem 1,2kg) gép. -
dr.Mura
tag
Jól beszéltél. Aki subot vesz, az ne számítson R9800Pro teljesítményre, de nem is arra való. A sub - illetve általában a notebook - munkára való. Arbeiten, work, rabótavi. Ahhoz pedig aki egy nagy notebook-ot vesz, az nyomott. Tudom, én elkövettem azt a hibát. Nagyon meg lehet érezni egy nap alatt a táskában plusz másfél-két kilót. Nagyon.
Most éppen egy kis Dell Latitude LS szolgál napi munkatársul. (Nem egy szőke bombázó, de van terület, ahol ez többet tud - és persze van, ahol jóval kevesebbet :) )
Van dolgom Fujitsu-Siemens S5581-el, Portege 2000-el és más notikkal is - szerintem itt a méret a lényeg. Otthon meg leülök a böszme gép mellé, ha játszani akarok - mert ugye a 21 coll mégis 21 coll.
Egyébként pedig aki a Dell árazását elszálltnak találja, az olvasson el egy Toshiba vagy Fujitsu-Siemens árlistát. Mindegyik márkánál meg kell fizetni a minőséget. Aki valami távol-keleti noname gányt vesz olcsón, az szívni fog vele. Tudom, mert én is megszívtam. Nagyon. De ez már másik történet. A lényege: SENKI NE VEGYEN Sis 630/730 CHIPPEL SZERELT NOTIT. -
X-COM
nagyúr
én kezeim alatt is volt egy 15ös evo n800
legutálatosabb dolog maga a borítás volt, minden kis szir-szar meglátszódott rajta
vastag is volt, nehéz is, meleg is... nem az én esetem :)
viszont ez az x300 jóóó, igaz x200 designja jobb, csak fájlalom, hogy nincs nékije trackstickje... de valahogy túlélem... nem kell valakinek egy c400? :D -
erdoke
titán
Aha, a bekebelezett Compaq. Kicsit elfogultnak tűnsz. A legtöbb laptopgyártó ugyanazt a taiwani ''számítástechnikai hulladékot'' rakja bele a gépekbe.
A laptop legyen könnyű, vékony, és fusson rajta korrektül minden alkalmazás, amiért vkinek laptopra van szüksége.
12-14'' Centrino subnoti rulez. -
nap
addikt
Vajon miert lett ez kiemelt hir? Semmi ujdonsagot nem tartalmaz, nem valtja meg a vilagot, csak egy laptop csupan a sok kozul. :U
-
Fr4G
aktív tag
Nekem nem tetszik. Meg draga is.
-
HEBI
senior tag
A mai világban szerintem egy jó centrinos cucc simán ki tud váltani egy asztali gépet, ha van benne rendes VGA GF4xxx vagy ATI9xxx.
Aki nem hiszi próbálja ki! -
mura81
senior tag
laptopnál nem a mhz számit. PIII 750-s latopom van és ugyanolyan gyors irodai alkalmazásoknál mint egy 2,4 ghz-es PIV laptop vagy az asztali gépem lásd lábjegyzet. Játékra pedig nem való a laptop. Az a fontos hogy könnyen lehessen hordozni. Jé pont olyan mint az enyém Toshiba Portege 2000 series.:)))
-
X-COM
nagyúr
húúú, ez nagy khiráj... kár, hogy nem volt ennyi időm várni erre...
-
napos2600
tag
nem azt akar de egy mobil ''asztali'' gepet szeretne :)
akarcsak en! itt csucsul mellettem egy compaq n800w es konnyezem mikor kiadom a kezembol :)
ez a dell meg (remelem nem sertek meg senkit) egy kicsit le van maradva, a design meg ilyen szamitastechnikai hulladekokbol osszetakolt valami... -
M@trixfan
addikt
Pártolom a vékony és könnyebb felé való törekvést. Igzábaaból azt hiányolom, hogy miért nincs ez a koncepció mondjuk 16'' lcd-vel. Aki sokat laptopozik az jobban szereti a nagy képernyőt. Lehet széles, csak könnyű és lapos legyen! Akkor legalább teljes funkcionalitású keyboard lehetne rajta. Uff, beszéltem.:)
-
-
twollah
nagyúr
Hát ez sem lesz egy sebességbajnok a laptopok között.
-
Den
veterán
nagyon ismerős a dizájn, valamelyik márkánál már láttam ezt. Előbb megné
ztem a dell notik árait, majdnem hanyattestem... a fiúk vagy 5 évvel le vannak maradva árazásban... -
HEBI
senior tag
Nagyon tetszik a DESIGN.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Windows 11
- VR topik
- Mobil flották
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest