- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Ma reggel mi történt?
Hétfő reggel, semmi kedvem semmihez sem, de azér' ide be szerettem volna nézni... Erre semmi... Eeehh, igazi hétfő... :( -
Adi
senior tag
Itt nem is a táp lett volna a fő probléma, hanem az, amit nem írtatok ki: hogy nem tudtunk a szolgáltatóhoz bejutni a hétvégén. :DD
Szerintem amúgy még ez se jó, hogy egy évben egyszer lekapcsol a táp, de elnézzük neki, mert nem igazi servercucc, pl. nem redundáns.
Celtic, hogyha majd a saját gépemben az lekapcsol esetleg, akkortól lehetsz te már csak keresztapa! :D -
Szerintem sem nagyon. Sőt, más tápokkal ellentétben Chieftec táp nálunk még SOSEM nyírt ki alaplapot! Ez fontos szempont, volt jópár halott Chieftec tápunk, tehát nagy a minta. És volt jópár halott alaplapunk más tápoknak köszönhetően, tehát az a minta is nagy.
Fogalmazzunk úgy, hogy a Chieftec táp úgy gondolta, hogy egy év non-stop meló után neki is jár egy hétvége :). -
keopsz
HÁZIGAZDA
szerintetek amúgy mennyire gáz, hogy egy chieftech táp egy év full üzem után egyszer lekapcsol?
(szerintem nem oly nagyon, de cáfoljatok meg..) -
Üdvözlünk körünkben, Tamáska :)).
-
guest
veterán
válasz
h4ndsp1k3n #6 üzenetére
Egy mero rosszindulat amit irsz :D .
Egy jol bekonfiguralt, rendes vassal ellatott windows-os gepet, eppugy raersz egy ev utan (vagy meg kesobb is) ujrainditani, felteve, hogy az ev jelentos reszeben semmi szukseged nincs arra, hogy erdemben hasznald.
Huuu de jol odamondtam :(( -
Adi
senior tag
válasz
h4ndsp1k3n #6 üzenetére
Ott a logója a neved mellett. :D
-
h4ndsp1k3n
tag
kérdés: milyen oprencer az amit évente restartolnak?? (gondolom nem win) :)))
-
guest
veterán
En inditottam ujra. Ha tudtam volna, hogy ebbol is cikk szuletik :)
-
Celtic
tag
Sőt, a coolink.hu is ugyanazon a szerveren volt és van.
-
Mert egy szerveren vagyunk.
-
netchan
tag
Az miert van, hogy a kelly-tech oldalan is ugyanaz a prohardveres hibauzenet jott fel?
n -
Den
veterán
Hát ez nagyon húzós volt, rendesen elvonási tüneteim voltak. Gondoltam elmenekülök az utolsó napok őrületétől, erre tessék, nincs prohardver.
De a lényeg hogy megint van, remélem a következő két hétben nem lessz gond, mert most nagyobb szükség van egy őrületmentes helyre
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest