- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Lesz ott más gond is sajnos. [link]
Pedig engem nagyon érdekelne egy potens vagy legalábbis valamirevaló integráltvgás lap a PCIe átállás megkönnyítésére. -
orbano
félisten
össze kell szedniük magukat, ha asztali gpukat is akarnak csinálni
bár a problémát nem értem. csak a sm3.0 hiányzik? ezt nem lehet egy későbbi inf updateben kiadni? -
Detonator
aktív tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Helyesen Cavinton....
-
tgabi333
aktív tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Így van!
Tudja a PS2.0-át és fogyasszon keveset.
Igen, az intel most először tervez/ír komolyabb grafikus driver-t/magot, meggyűlik vele a baja. -
macilaci78
nagyúr
Na most vagy az ellenőrzéssel, vagy az Intel belső kommunikációs csatornáinak szigetelésével van gond.
Azért luxus, hogy egy komplett modulról megfeledkezzenek, valakinek Cavington kéne...
Ha jól értem, ezek integrált alapapi videóvezérlők lesznek, nem? Nem baj, ha a játék nem az erőssége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged