- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
747
senior tag
mint ahogy platformfuggetlen benchmarkot sem lehet csinalni sajnos. egy GPU/CPU erosen fugg az ot korulvevo hardver- es szoftverkornyezettol. arrol nem is beszelve, hogy en atallitok 1-2 kapcsolot a compilerben, es rogton mas lesz a szoftver teljesitmenye meg ugyanazon a platformon is.
-
-
rudi
nagyúr
-
Macc
aktív tag
747 altal kozolt oldalakon tul talan meg ezt tudnam ajanlani: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Macc
aktív tag
jo-jo
Folytatom... Arra akartam utalni, hogy ahol valami az emberek eszebe se jut, nem gondolnak ra, ott sokkal ritkabb a felreertes. Itt ahol dolgozom egy nagyon jo kis hazias kifozdeben szoktam ebedelni, es egy idosebb neni a pultnal kiabal hatra (tavabbitva a rendelest): ''ket cigany lesz!''
Mi jut errol eszembe? es miert? Jajj lehet ezt mondani? senki nem fog megsertodni, vagy mi lesz. Sot mar egy ciganynak mondom, hogy cigany, mindenfele rossz gondolat nelkul, lehet mar sertesnek veszi (holott az) mert roma-t kene mondanom, ami meg nekem nem all a nyelvemre, es az a szo nem is teccik. Es miert? mert az emberekbe beleneveltek hogy letezik a rasszizmus, akkoris, ha benne ez fel sem merult volna.
Abban igazad van hogy mas valaminek szuletni es valamit valasztani. De az izlesem is az enyem, es az egyenisegembol.szemelyisegembol adodik, tehat az en valasztasom en vagyok, es ha valaki azt szidja, engem szid. (termeszetesen nagysagrendileg nem akarom a faji hovatartozashoz hasonlitani). -
Macc
aktív tag
Igazad van
Nehany bunko hozzaszolas miatt az ember kikel magabol es elveszti a humorerzeket. Peldaul ha amerikaban (ahol ugye ha leplezve is de dul a rasszizmus) ezt a viccet elsutnem, megolnenek:
- milye feher a negernek?
- ...
- a gazdaja
(pedig nem vagyok rasszista, ellenzem a rabszolgasagot, es tobb fekete baratom is volt mar, mivel Algeriaban eltem 8 evet) -
Bagoly
senior tag
Szerintem a hét poénja vót', de persze én nem vagyok fanatikus MAC rajongó, így az én véleményem az ügyben talán kevésbbé szignifikáns.
Apropó.....ilyen ''szép miniszámítógépet'' magunk is összerakhatunk, akár egy (szerintem) szebb hush házból, (Bővebben: link) meg tetszőlegesen válogatott alkatrészekből.
Olyan oprendszerrel, amivel akarjuk....akár win+pc-védelmi kártya kombóval......és akkor olyan megbízhatóan működik a rendszer, mint egy célhardver.
[Szerkesztve] -
Macc
aktív tag
Igen ezt lehet igy is nezni. Tobbnyire akinek goze sincs az egeszrol meg is van gyozodve arrol, hogy ez igy van. De akkor arra mit mondotok, hogy egyszeruen nem idegesit fel az oprendszer, es nem jon kozbe mindig valami kis bisz-basz, amit eppen allitani kell, vagy installalni, stb, hanem amit meg akarok csinalni, azt kenyelmesen rutinszeruen lehet megoldani? Es ezert en hajlando vagyok tobbet fizetni. Masreszt, meg mar nagyon regota lenyugoznek az igenyes kivitelu dolgok. Es elvezettel szedek szet pl egy G5-ot, mert jo latni ahogy meg lett tervezve, at lett gondolva. A Mac mini sem lehet sokkal snasszabb...
Valakinek ez ertek, es teccik neki, vanakinek meg az az elvezet hogy legozik a geppel. Egyiket sem szabad lenezni, mindenkinek meg van a joga, hogy az teccen neki ami.
Tulajdonkeppen egy darabig en is elveztem a legozast, es nem is azzal gyult meg a bajom, en a Win-t nem szerettem, mert nekem logikatlan keszekusza bugos. (es itt szeretnem megjegyezni, hogy nagyon ritkan lattam XP-t fagyni, nem is ez a bajom) Otthon is van egy XP-s gep, es a munkahelyemen azon dolgozom. De NEKEM az OS X mindent megcsinal amit akarok, es nem bugzik. ennyi. Valakinel forditva van oke. Alairom. Nem csak gepfuggo a dolog, hanem erosen emberfuggo is. Most akkor mi van? Haboru azert ne legyen. Egyedul talan akkor tunhetek indulatosnak es ezert bocs, amikor valaki olyat ir, hogy a Mac az egy szar rendszer, vagy nincsen ra program, vagy hasonlok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest