- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Tetszik
Ez aztán mr tényleg " mini " a javából
De az ára valami borzasztó...
-
sanyi8201
csendes tag
Én egy 10-essel olcsóbban vettem Minit az iOutlet-nél.
-
MichaelSD
őstag
Bár senkit nem érdekel, de ma vettem egy Mac minit és nagyon tetszik. Egyedül a híres Mighty Mouse nem elég Mighty a lapát kezemnek.
Valóban van ''valami'' a OS X-ben amit nem tudok meghatározni, de jó. -
Tive
csendes tag
Ez is Intel procis lesz jövőre, mi?
-
LLam
senior tag
-
biker
nagyúr
én 1gigával rendeltem, de sehol sincs...
-
DaSilva
senior tag
a mac minivel én nem gigás fájlműveleteket meg poszterrenderelést akarok csinálni, hanem amire való. net, filmnézés, zenehallgatás, fényképnézés ilyesmi. rohadtul nem érdekel, hogy egy fél gigás cuccot mennyi idő alatt tömörít be. az viszont igen, hogy elakad-e a dvd lejátszás, ha közben usb-n másolom fel a fényképeimet.
-
-
Macc
aktív tag
Tigerrel 29-e utan jonnek a gepek, de mivel 12-en jelentettek be, van egy akcio, hogy ha 12-e utan vasarolsz gepet es az Pantherral van, akkor 5000+Afa aron kapsz dobozos Tiger-t. En magamnak tegnap este felraktam, hat felelmetes, es erezhetoen gyorsabb az OS, mint elodje.
-
DaSilva
senior tag
namijafaszvan. senkinek nincs még ilyenje?
-
Macc
aktív tag
Valoszinuleg 256-tal is mindent meg lehet rajta csinalni, de ha egyszerre csinal tobbmindent az ember belassulhat. 512-t azert ajanlanek hozza, de mivel a legtobb helyen ugyis +ban fizeted a memoriabovitest (1slot), ezert raersz kesobb beletenni, csak beszeld meg a viszonteladoddal, hogyha veszel RAM-ot, akkor azt rakja mar bele neked!
-
Macc
aktív tag
Hat multkor installaltunk egy G5-ot itt a cegnel amiben 1 napig csak 256MB-volt. Semmit nem lehetett rajta eszrevenni, ment rendesen. Ha elinditottunk volna par alkalmazast egyszerre nagyobb doksikkal, biztos swappelt volna rendesen. Az viszont teny, ha nem kell nagy file-okkal dolgoznia az embernek, 512 mar jo lehet memorianak. En most berendeltem a baratnomnek... khm. a menyasszonyomnak
egy Mac Mini-t miutan meghalt a PC-je... (mar ujra van elesztve) 1GB RAM-mal kertem, biztos ami biztos, ugyis dolgozik majd rajta.
-
Macc
aktív tag
Meg nem tudom megerositeni, bar egy nagyobbik Mac mini-t berendeltem en is. Ha meglesz szolok. En eddig csak G5-ot hallottam ''jet-engine'' hangeron, amikor a HW-test futott (akkor normalis, hogy a szokasos tobbszorosere gyorsitanak a ventik), de a mini-rol nehezen kepzelem el, tekintve, hogy egyetlen kis ventije van
De majd meglatjuk!
-
DaSilva
senior tag
Bővebben: link
egy helyen láttam az alapmodellt bruttó 133xxx-ért. tud jobbat valaki?
[Szerkesztve] -
DaSilva
senior tag
naccerű:
''Want to hear your Mac mini rev up to Jet Engine decibels? Simply browse any website with a Flash animation, or even move around Google's new DHTML map service, or, most annoyingly, play World of Warcraft.''
Bővebben: link -
DaSilva
senior tag
hm ebben van venti. aszittem pedig nincs.
-
Macc
aktív tag
Es megeri igy neki? Postakoltseg + Vam + Nehezkes garancia?
De azert szurkolok nektek, minel hamarabb megerkezzen. kivancsi vagyok a beszamolora
Kozben hatalmas Doom3-azasok folynak Mac-es berkekbenEs ami nagyon biztato, hogy a Doom3 Tiger beta alatt 15-25%-kal jobban teljesit!!!
-
LLam
senior tag
kidöglöttünk? már a topic...
-
LLam
senior tag
na? nincs senkinek?
teszt valahol? -
Zenty
őstag
válasz
rATdrAgOn #303 üzenetére
A hd lesz az uj dvd szabvány elméletileg! Amcsiba és főleg japánba( ott már ultra hd van ) Ott Nagyon nyomatják ezeket!
Magyarszkiba kb 10 év mulva lesz prototipus ha lesz!
Bővebben: link
Tölds le itt a terminátor movit ha megnézted, a mostani szimpla mpeg2 dvd-ét utálni fogod ezek után
Még igy is szép pc-én a hd ami kb 20 % mutat az erejéből ,de egy hd tv-én kb elélvezés lehet ha ez már ilyen!
Jah de nem árt minimum p4 2 .4 proci vagy inkáb 3.0 ghz !
Ebben segit az uj geforce 6 seria hogy vga is be segit a procinak!
Szoval nem szimpla wmv-ről van szó
[Szerkesztve] -
válasz
rATdrAgOn #312 üzenetére
Hat ez b*szott jo
''So is the mini a maxi value? For me, clearly, no. When I consider that a good deal of my time is spent running applications like Disk Defragmenter, Scandisk, Norton AV, Windows Update and Ad-Aware--none of which are available for the Mac platform--it doesn't make sense for me to ''switch'' to a Mac at this time. ''
Gondolom, mindenki vagja, hogy ez parodia
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Okos pC ''expert'' tesztelte a mac minit.
Csak eros idegzeuteknek... en speciel majd leestem a szekrol mikozben elolvastam.
Bővebben: link -
Macc
aktív tag
Bocsi, figyelmetlenul olvastam, aszittem a wmv-t jatszotta le izzadva a G3. Es akkor meg ugy jon oda az MS, hogy a Mac-es MediaPlayer viszi a wmv-t, es hat enyhen szolva szarul van megirva az a program Mac-re.
Altalaban a Mac-es MS programok iszonyat lassuak, eroforraszabalok. -
rATdrAgOn
senior tag
Nekem a pocspamacs g3@350 azert elgyuri a wmv-t is viszonylag furgen... a hd fogalmam sincs mit jelent, de a totalcar adasokat szepen lenyomja...
De DivX-et, meg Xvid-et is letolja szepen fullscreen 1204x768-ban... igaz, kozben vert izzad, de nem dob frame-et, csak massal nem tud foglalkozni (hiaba no, nice parancs ubervudumedzsikk)
-
Zenty
őstag
Vga-t én is keveslem ,vagy legaláb lehetne válaszható lehetőség!
pl 6200go szerintem ebbe tökéletes lenne,kivenék a directx-et felnyomnák az opengl ,bent hagynák a purvideot azt csá!
Nemtudom mac 1.2 1.4 hogy birja a wmv hd movikat ,de talán vga gyorsitoval is menne! -
STingraye
csendes tag
válasz
gliskard #299 üzenetére
Már van PC vs. Mac: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest