Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hombár Jenő

csendes tag

válasz cucka #4 üzenetére

''ezt nem értem, a windows vagy a böngésző fagyásáról van szó?
    ha utóbbi, akkor egyrészt nem kéne lefagyjon a böngésző, másrészt mi van, ha megnyitok egy olyan oldalt, amitől lefagy a böngésző? végtelen ciklus ?
    ''

Azért meg lehet ezt oldani. Jelenleg a Tab Mix Plus-t használom, ami rákérdez induláskor, ha probléma volt, hogy visszaállítsa-e a tabokat. Egyébként legtöbbször nélküle is megvannak. A böngésző futása pedig nemcsak annak lefagyásakor szakadhat meg, elhalhat a Windows is, lehet áramszünet stb. - akkor tényleg elveszhetnek. Nyilván kicsit ciki, ha külső program kell a megjegyzésükhöz.

Különben én sem tértem át túl régen a FireFox-ra, mivel a munkahelyemen többnyire azt használják, másfelől előtte mindig azzal cseszegettek (fórumok, egyebek), hogy az Opera mennyire inkompatibilis, másként jelenít meg mindent, mint kellene. Hát... az FF-fel sincs kevesebb gond, bőven akadnak oldalak, amik nem működnek vele rendesen (egészen izgalmas hibákat produkálva), és azóta is siratom azt a sok apróságot az Operában, amiknek kidolgozását a legjobban értékelem, amik valóban használhatóvá tesznek egy szoftvert. Ilyen például egy kép átméretezése: ha pl. kicsi volt, simán lehetett egy-egy gombnyomással nagyítani, de kicsinyíteni is, mint egy rajzolóprogramban, de nemcsak képeket, hanem plugin-eket is (!), mikor néha-néha online Flash-játékokkal játszottam, jól jött... Nem mindegyiket volt hajlandó, de sokat. És ez csak egy volt a sok apróságból, amit tud az Opera.

Ami az ext-eket illeti, napokig szórakoztam velük, míg összeszedtem, amik kellenek, rakosgattam a toolbar-ra, helyezgettem a menüket stb., innen viszont már az Opera látszik kevésnek. A szokásos, tudathasadt állapot: ezt szidom, azt meg már nem használom... Még jó, hogy ingyen van...

Ja, még egy idegesítő dolog: Operában, bár lehet, hogy nem helyesen, ha Back-kel visszalépek, NEM frissíti az oldalt, az jön vissza (várakozási idő nélkül), ami a cache-ben van, így soha NEM veszik el pl. egy fórumban a fáradságosan begépelt hozzászólás (az FF csak bizonyos esetekben tartja meg), és NEM kerül sok-sok másodpercbe végiggyalogolni visszafelé a meglátogatott oldalakon, amitől FF-ben időnként ideggörcsöt kapok.

[Szerkesztve]

• FTeR

addikt

az, h ez hogyan működik, nme tudom, de most meglő extek többsége folyamatosan logolja, h mi van megnyitva és mi a jelenlegi session és ha _bármi_ történik, abbol tudja, h mit kell visszaállítania.
    ha az automatikus visszaállításra van állítva, akkor az általad vázolt szituban csak a safe mode segít, ha viszont úgy van állítva, h kérdést tegyen fel, akkor nem akkora probléma.

• ngabor2

nagyúr

válasz cucka #17 üzenetére

ezzel nagyon elkanyarodunk a topik témájától... én ritkán szoktam játszani. a legkomolyabb 3d-s játék a foobillard volt, natív linuxos. persze aki ''komolyan'' akar játszani, az wint használ. egyxelőre. és lehet, hogy még igen sokáig. a linuxos társadalomra nem az a jellemző, hogy megszállott játékos. ez van. hogy jó-e, vagy nem, arról nem mondok semmit, mert nem ahoz a részhez tartozom.

• VladimirR

nagyúr

válasz cucka #8 üzenetére

en is epp az operat akartam javasolni (jah, meg meg akartam kerdezni CWorm-ot, hogy milyen ie hibakra gondol)

[Szerkesztve]

• VladimirR

nagyúr

annyit tudok, hogy utobbinal mukodik (szegeny beta1 fagyogat neha, es utana ujranyit minden tab-et)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés