- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hombár Jenő
csendes tag
''ezt nem értem, a windows vagy a böngésző fagyásáról van szó?
ha utóbbi, akkor egyrészt nem kéne lefagyjon a böngésző, másrészt mi van, ha megnyitok egy olyan oldalt, amitől lefagy a böngésző? végtelen ciklus ?''
Azért meg lehet ezt oldani. Jelenleg a Tab Mix Plus-t használom, ami rákérdez induláskor, ha probléma volt, hogy visszaállítsa-e a tabokat. Egyébként legtöbbször nélküle is megvannak. A böngésző futása pedig nemcsak annak lefagyásakor szakadhat meg, elhalhat a Windows is, lehet áramszünet stb. - akkor tényleg elveszhetnek. Nyilván kicsit ciki, ha külső program kell a megjegyzésükhöz.
Különben én sem tértem át túl régen a FireFox-ra, mivel a munkahelyemen többnyire azt használják, másfelől előtte mindig azzal cseszegettek (fórumok, egyebek), hogy az Opera mennyire inkompatibilis, másként jelenít meg mindent, mint kellene. Hát... az FF-fel sincs kevesebb gond, bőven akadnak oldalak, amik nem működnek vele rendesen (egészen izgalmas hibákat produkálva), és azóta is siratom azt a sok apróságot az Operában, amiknek kidolgozását a legjobban értékelem, amik valóban használhatóvá tesznek egy szoftvert. Ilyen például egy kép átméretezése: ha pl. kicsi volt, simán lehetett egy-egy gombnyomással nagyítani, de kicsinyíteni is, mint egy rajzolóprogramban, de nemcsak képeket, hanem plugin-eket is (!), mikor néha-néha online Flash-játékokkal játszottam, jól jött... Nem mindegyiket volt hajlandó, de sokat. És ez csak egy volt a sok apróságból, amit tud az Opera.
Ami az ext-eket illeti, napokig szórakoztam velük, míg összeszedtem, amik kellenek, rakosgattam a toolbar-ra, helyezgettem a menüket stb., innen viszont már az Opera látszik kevésnek. A szokásos, tudathasadt állapot: ezt szidom, azt meg már nem használom... Még jó, hogy ingyen van...
Ja, még egy idegesítő dolog: Operában, bár lehet, hogy nem helyesen, ha Back-kel visszalépek, NEM frissíti az oldalt, az jön vissza (várakozási idő nélkül), ami a cache-ben van, így soha NEM veszik el pl. egy fórumban a fáradságosan begépelt hozzászólás (az FF csak bizonyos esetekben tartja meg), és NEM kerül sok-sok másodpercbe végiggyalogolni visszafelé a meglátogatott oldalakon, amitől FF-ben időnként ideggörcsöt kapok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Death Stranding (PC)
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged