- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Egyébként azóta észrevettem, hogy csomó régebbi Gigabyte lapon is hasonló kinézetűek az VRM elkói, mint amilyenek mindenhol a 100% szilárdelektrolitos lapokon szoktak lenni. Pl. lásd ezen a képen (GA-945G-S2): [link]. Persze itt sem látszikhogy, mi van rájuk írva, szóval talán nem is az...
-
ddekany
veterán
Hogy magamak válaszoljak, mintha az Intel D945GCL ilyen lenne. Forrasztgatós típusú embereket kérdem, azok a VRM-ban szilárdelektrolitos kondik? Képek:
[link]
ill. [link]
És ''csak'' kisker bruttó 22,3e Ft. Amúgy ez szilárdelektrolitos kondenzátorok valóban lényegesen strapabíróbbak magas hőmérsékleten, vagy mennyi ebből a marketing duma? -
ddekany
veterán
Egyébként az engem érdekelne, ha kapható olyan alaplap, ahol a VRM szilárdelektrolitos kondikat használ, mert vízszintesen fújó CPU hűtőknél (pl. Ninja) kicsit féltem őket. Kapható vmelyik gyártótól mostanában ilyen alaplap nem-teljesen-elmebeteg áron (értsd max 25... 38-ért láttam i965-öset, amivel a k. gyártó sok érdekes anális gyakorlatot folytathat
)? Jól látom, hogy nem? (GA-945G-DS3 talán ilyen lehetne, de még a newegg.com-on sincs... és mostanában kéne.)
-
ddekany
veterán
''3 évente úgyis gépet cserél, annyit kibír egy ócska elkó is''
Prohardveres körökben érdekes nézetek uralkodnak a gépcserék sűrűségét tekintve... Nekem úgy tűnt, közvetlen környezetemből, hogy a felnőtt átlagemberek (nem az emberek átlagosan) kb 6 évente cserélnek gépet, HA nem megy tönkre hamarabb. Az én gépem lassan már 4 éves lehet a később vett +256M RAM és DVD írótól eltekintve, pedig én egy power user vagyok (programozás, web/grafika, sőt szerver tesztelés virtuális gépen, film), és nem érzem hogy frissíteni akarnák mostanában. (Aztán nem egyszer látok 8-9 éves gépeket is használatban... A csúcs apám Pentium 133-asa (kb 10 éves lehet?), amin hasít az Win95 + Office 97...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest