Aktív témák
-
erdoke
titán
Egyetértek az offtopic-kal, de te nem akartad a platformavatóhoz copyzni.
Asszem 4100 MB/s volt a RAM sávszélesség SiSoft Sandra szerint. Ez szinkron 180-on, és aszinkron 170-en (RAM 406-on) kb. egyforma. Amint látod, a proci az első esetben magasabban fut, az összteljesítmény nagyobb, ezért érdemes húzni. Föntebb csak egyet próbálkoztam, nem tudhatom, miért nem ment (lehet RAM, kevés fesz, stb.)
Szinkronitás iránti büszke kijelentésedet megkeresem, ha érdekel, több topicban is fellelhető (most mobilról inkább nem).
Azért sikerült oktatósra az előző, mert értetlenkedtél. Mondhatnám butaságot beszéltél, próbálva beállítani, mintha pl. a DDR333 választása nem aszinkron memóriakezelés lenne, ráadásul alulhajtva.
Az egész nem az én SiS655 dícséretéről szólt, hanem arról, megéri-e GB-t v. az enyémet most lecserélni. SZVSZ az átlagjúzernek nem futja 3-4 havonta cserélni az alaplapot, mint neked. Sőt nincs is rá szüksége, ha okosan dönt az adott pillanatban. Szerintem neked se volt égető a csere.
Majd ha jön a baba, másként látod a dolgokat, hacsak nem vagy krőzus. Taoasztalatből mondom. Jobb, mint a computer. (:)))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő