Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peet

senior tag

Előre is elnézést kérek mindenkitől a tudatlanságomért, de szerintem ez a fizikai processzoros társkártya egy nagy baromság.
    Mindenki abba az irányba törekszik, hogy minden integrálva legyen, ezek meg itt jönnek megint a kártyáikkal. :(((
    Ezek a jelenlegi fizikai GPU -s kártyák nagy mellékvágány lesznek. Idővel garantálom, hogy integrálják a jelenlegi GPU-ba (vagy a VGA kártyára), csak még vagy nem tudják hogyan, vagy még előtte pár bőrt leakarnak nyúzni rólunk.
    Mellesleg amiket eddig láttam videokat a fizikai GPU által számolt látványokról nem igazán győztek meg engem. Szerintem nem egy nagy valami, az hogy itt-ott más ívben repül a kavics mint eddig és pattan kettőt a földön.
    Az igazat megvalva erre az SLI-re is kíváncsi vagyok meddig tartja magát, mert ezt is csak ideiglenes megoldásnak látom amíg a hardvergyártók elő nem állnak egy olyan új megoldással ami lazán veri ezeket az SLI-s rendszerket. Hogy miért verné? Nos talán azért mert közelebb egy kártyára építve gyorsabb a rendzser.

Most ennyit röviden, mennem kell.....

Új hozzászólás Aktív témák