Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Előre is elnézést kérek mindenkitől a tudatlanságomért, de szerintem ez a fizikai processzoros társkártya egy nagy baromság.
Mindenki abba az irányba törekszik, hogy minden integrálva legyen, ezek meg itt jönnek megint a kártyáikkal.
Ezek a jelenlegi fizikai GPU -s kártyák nagy mellékvágány lesznek. Idővel garantálom, hogy integrálják a jelenlegi GPU-ba (vagy a VGA kártyára), csak még vagy nem tudják hogyan, vagy még előtte pár bőrt leakarnak nyúzni rólunk.
Mellesleg amiket eddig láttam videokat a fizikai GPU által számolt látványokról nem igazán győztek meg engem. Szerintem nem egy nagy valami, az hogy itt-ott más ívben repül a kavics mint eddig és pattan kettőt a földön.
Az igazat megvalva erre az SLI-re is kíváncsi vagyok meddig tartja magát, mert ezt is csak ideiglenes megoldásnak látom amíg a hardvergyártók elő nem állnak egy olyan új megoldással ami lazán veri ezeket az SLI-s rendszerket. Hogy miért verné? Nos talán azért mert közelebb egy kártyára építve gyorsabb a rendzser.
Most ennyit röviden, mennem kell.....
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest