Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
ngabor2: valóban, de oda nem kell C2D-sem, sem pedig DX10...
Az MCP73-ban állítólag csak DX9-es IGP lesz, a Celeronokhoz meg valószínűleg ugyanúgy nincs az Intelnek nagy volumenben chipsetje, mint a Core 2 Duókhoz. Bár azt nem tudni pontosan, miből van/lesz hiány, de jellemzően az entry level esetleg a mainstream készlet szokott kiapadni.
üdv
R. -
divrapier
tag
c2d kevesebbet fogyaszt sztem, mint a pentiumD es tsai amellett, hogy jol megy (pl e2140), dx10 az tenyleg minek integraltan. gyakorlatilag dx9bol sincs eletkepes integralt. miert nem mindjart 2 lesz, hogy sli-t is tudjon, jol mutatna a dobozon. de ugyanilyennek tartom a ''vegyunk alaplapot, de jot am'' reklamot is, amikor lehuznak 80.000+ forintot es 5%al jobban teljesit, mint a 30.000es. meg a memoriak is, hudejo dualban faja idozitesekkel, mas meg negyedannyiert vesz 2x1 GB samsungot es elvan. (ezt nem arra ertem, amikor tenyleg szukseges a jo memoria, de sok alkalmazas nem igenyes erre).
mas: nekem volt jo nforce-os alaplapom, atomstabilan mukodott az abit nf7-esem. meg volt via-s, van inteles, nem vagyok lenyugozve, bar ez egyeni tapasztalat keves lapkaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Airsoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest