- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
Már csak az a kérdés h ki a káró a disztrib...???
-
marcee
addikt
Minek csinál az ecs egyáltalán full-os lapokat? Ki vesz sli/cf konfigot ecs-sel? Jó, oké, lehet, hogy ''terjeszkedni'' akarnak, csak furcsa. Az árát viszont sokkalom, valszeg rekorder eddig a 37 ropival házon belül.
-
CocooN-z
őstag
Ezek is csak addig fognak ennyibe kerülni mignem elvesztik az újdonság izét. Egy áv mulva már 1x ért kaphatóak lesznek...Bár sli...crossfire..nahjó legyen 2x
-
Aylarth
tag
mindíg szoktam figyelni a kondikat az új lapokon az BH6-som óta.
Ezeken v.hogy kevés van, tudom h. nem csak a mennyiség számít, de az ASUS deszkák ebből a szempontból meggyőzőbbek... -
Muton
addikt
a Veled azonosan gonolkodóknak a vásálás kevesebb gonddal, feszültséggel jár, de a hozzám hasonlók pedig jobban tudnak egy jó vételnek örülni, szal 1:1. ajánlanám az aranyközép utat
a banánzöld vagy bugyirózsaszín lapokkal nincs semmi bajom (valahol láttam egy rózsaszín szőrházat, abban egy pink lap biztos jól nézne ki) . ebben sem a lila zavar, hanem, h raktak hozzá feketét, fehéret és még 8(!) (sárga, narancs, piros, bordó ,kék, zöld, szürkésbarna és sötétlila) színt. ha fehér és sötétlila (max még kék vagy narancs) kombinációval oldották volna meg, akkor jobban nézne ki. mondjuk izlések..., de azon nincs mit vitatkozni, ha az egyszerűbb az legánsabb.
-
mirrmur
aktív tag
sztem is fejlődnek. Csak az áraikat kéne tartani ez melett alacsonyan. Mert ha dönteni kell hogy melyiket vegyem meg pl: gigabyte vagy ECS u.a áron akkor nem késlekedem a döntéssel és a giga lesz a nyerő....
-
KrAt
veterán
Nekem egészen tetszik, hogy ilyen színes
Egyébként szerintem sokat fejlődtek az ECS lapok. Régebben olyan kicsik, szvsz rosszak voltak, manapság meg egészen királyak -
Balinov
titán
-
ngabor2
nagyúr
procit lehet már bele kapni?
-
malocz
tag
ott virít a deszkán nagy betűkkel a duál csenöl ddr2. ez mennyire parasztvakítás? remélem lesz ilyen irányú teszt is (single-duál) a PH-n.
-
Muton
addikt
van akinek nem csak a belbecs számít, hanem a külső is, függetlenül attól, h plexis háza van vagy sem. erre a lapra pedig talán a legenyhébb jelző is a közönséges.
személyes: az ilyen igénytelen színösszeállítás miatti állanó ideg pedig rendesen marna belülről, ha ilyenem lenne. ezért akár milyen (tartalmas) képességgel rendelkezik, attól még a tiltó listán van nálaminkább a semmi, mint ez a förtelem
az ati chipsetesnél a jó tervezést dícséri, h kihagytták a pci-x előőti helyet. biztos nehéz lett volna egy pci-t berakni.
mod: helyesírás
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
tetszik az extreme felirat a délihíd hűtésen.5letes.
amugy mibajotok a színével? giga is lila,meg ződ,dfi sem épp asusosan egyszinü.ugyse az asztalon van,akkor meg nemhótmindegy, -
ftc
nagyúr
Leállhatnának erről a színről....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xbox Ultimate előfizetések
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged