- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Én még a Samsung oldalán lévő keresővel sem találtam meg, nem talált semmit... -
Hequila
őstag
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem találok sehol letölthető MagicTune-t. Honnan lehet letölteni a programot?
-
cousin333
addikt
Azért a mai csúcskártyákat sem kell félteni...Bővebben: link
Az esetek többségében még a 4xFSAA is belefér. (Itt látszik, milyen brutális kártyák ezek.)
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Ezzel tisztában vagyok, néztem a teszteket, az átlag 1280x1024 felbontásban a mai csúcskártyák shimán mennek egyedül is, full beállitás melett, de amiben tesztelik (1600x14xx) már inkább párban tudnak normális sebességet produkálni. Viszont ilyen felbontásban már lehet, 3 VGA lenne elegendő!
-
kdz
tag
ahon nem írja a táblázat a válaszidőre, hogy g2g, ott b2b-ben értendő a megadott érték?
mert ha igen, akkor a 940T egész jónak néz ki ennyi pénzért
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Nekem a 24'' felbontása fogott meg. Mekkora vidkari KELL ennek a kihasználásához??? Most ne jöjjön senki a sülettlenséggel, hogy egy Geforce MX400 is megtekeri, mert játékról beszélek, nem szövegszerkesztésről.
Ahoz képest meg a frissitése nem is rossz. Kiprószálnám otthon, pár évig. Még ha csak filmnézésre használnám, arra is tökéletessen elegendő lenne, de talán játékra sem rossz az a 6 ms (G2G).
-
Racecam
nagyúr
Nyugodtan kiveheted a kérdőjelet a TN+Film mellől a táblázatban.
-
^Bundi^
őstag
má nemazé, de a 940BF miben fog különbözni a 930BF től?..pont u.a. adatok..minden ugyan az..ez igaz a 740BF re is..
legalább lenne 1000 : 1hez kontraszt...vagy 1500..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Windows 11
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest