Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
Feketében jól néz ki.
De hol a WLAN?iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
AS
félisten
Ithon jo hogy nem, egy sem kapható söt még külföldön is csak kizárolag vodafon árulja i520 at.
Symban invázio majd ösz végétöl jön.
I450, I550 i570 még egyik sem hivatalos.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Samsung minöség és tábla. Sokan azért nem vesznek n95 öt mert ratyi a minösége mások meg félnek csuszkátol jogosan is mert n95 ben nagyon nem jó.
Igy megfelelö reklámal hatalmas sikere lehet i550-nek.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Hivatalosan még nincs bemutatva , de viszont IFA kiálitáson kint volt és lehetet fogni is igy készültek ezek képek is.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
I550!!! N95 elenfél!
Ez tuti KO samsung minöség Smyban belsö nagy tudás
* Symbian S60 OS fp1
* 3.2 MP camera with auto focus and flash
* integrated GPS receiver
* HSDPA at 3.6 Mbit/s (3G)
* 2.6 inch display
* 128 Mb RAM, 150 Mb ROM
* micro SD-slot
* MicroUSB
* FM-radio and 3.5mm audio jack
* 1200 mAh battery
* numeric keypad
* dedicated keys for internet, GPS, calendar
115 x 53 13.8 mmNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Létezik tényéeg!
[link]
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
arcos
tag
Meg is lepodtem a kinézetén. Amugy ha kijon és eloben is megfelel (az ára is), akkor ez lehet az elso samsung telefonom. A moto e398 aksija már nagyon nem akarja felvenni a toltést, megérett a cserére.
Nem is néztem a cikk dátumát, csak a telórol kerestem híreket.
[Szerkesztve]Elég ha a világegyetem tágul, a pocaknak nem muszáj!
-
arcos
tag
http://www.brighthand.com/default.asp?newsID=10695
A fenti oldalon teljesen más kinézetu telefonrol irnak i550 név alatt.Elég ha a világegyetem tágul, a pocaknak nem muszáj!
-
joey04
titán
Nekem nagyon tetszik. kinézetre meg tudásra is!tényleg van egy kis SE beütése de az nem baj. ma már nagyon kevés tényleg egyedi kinézet van amire nem tudjuk rámondani hú ez olyan mint...
kéne -
Apollyon
Korrektor
Micro USB??? Wtf. Nem attól lett ki a 8600 Luna tesztelője?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
AS
félisten
Jó lesz, itt egy jobb kép:
ÉlesebbNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
qwertty
csendes tag
A gombjai nagyon hasonlítanak a SE k550i gombjaira...
http://www.flickr.com/photos/kexolino/ - Splendid eye-torture for the masses!
-
Skynet258
veterán
Remélem nem akarnak elmenni SE irányba...nekem ugyanis az jutott eszembe, mikor megláttam.
-
Bodz
nagyúr
Okos, de nem szép. Nagyon kezd a GPS elterjedni a mobilokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Kutya topik
- Magisk
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest