- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Sztem elég bizarr darab....brrr.... bár kitudja izlés dolga az egész NEM?!
Mind3, azért be nem raknám a gépembe..
RE5PECT..... -
Not guilty
csendes tag
Hude pipa lettél basszus! Amúgy jogosan, de nem várhatod el egy eleve hozzá nem értőtől hogy kérjen a vargáné házába egy enermaxot. Miért? Mert ha lenne fölösleges 20 rújója, akkor nagyobb procit, ramot, vinyót venne bele, mert aszongya hogy jó az a vargáné. Ugyanúgy megy mint a többi. És nem is ért hozzá, és nem is érdekli, mert nem akarja hajtogatni az oldallapot mert le sem veszi. Arra sem hajlandóak hogy a szemetesüket kiüritség, vagy hogy a vinyón rendet tartson.
Szerintem is büntetendő ratyit venni, de van aki egyszerűen nem teheti meg. Azoknak van vargáné.
Egyvalamit mégsem értek. 8-10 körül van egy vargáné ház tápostól. Ugye?
De ugyanennyiért van codegen is. Akkor miért nem azt veszi? Az se egy high-end, de nem megaratyi. -
Adi
senior tag
válasz
Not guilty #35 üzenetére
Pl. az itt-ott keringő leégett trafós és gépes történeteket kirakhatnák a honlapjukra egy kis ''öntömjénezésnek''! :) ), akik ahelyett, hogy kinyögnék egy Chieftec árát, vesznek egy ilyen hányadékot és aztán csodálkoznak, amikor a nagy nehezen összegyűjtögetett és elvásárolt pénzük egy szép pukkanás kíséretében elillan... :D
-
Not guilty
csendes tag
Én is megnéztem őket. Kezdetnek nem is rossz, de egykét okosságot még azért ki lehetne találni!
-
Not guilty
csendes tag
A hűtő elgondolása és léte dícséretes, csak én is tartok attól a ''román minőségtől''. Tudom hogy ez előítélet, meg sztereotípía, de azért valami miatt csak kialakult ez a szemlélet.
Egyébként szívesen kipróbálnám, összehasonlítva az én Spire Fridgerock bordámmal, amin most egy 8cm-es venti megy 6-volton (alig forog 1800-at), de az 1800-as atholon xp-t (palomino) 50 fokon tartja. Ha ettől tud jobbat, akkor csók a román procihűtőnek. -
Not guilty
csendes tag
A gyárbezárásokhoz kapcsolódik hogy nem feltétlenül jelent ez rosszat! Ezek a gyárak összeszerelő gyárak voltak. Márpedig az összeszerelés az szalgmunka, akármit is szerel össze. Ha olyan oldalról nézzük hogy mi már nem összeszerelők leszünk, hanem például a közeljövőben kutatás+fejlesztés terén leszünk inkább otthon akkor az bizony előrelépés. Azért teszik át a gyárakat keletebbre, mert ott hugyér-szarér dolgoznak az emberek, és az összeszerelés nem igényel túl nagy humántőkét, tehát bárki meg tudja csinálni. Akkor meg minek fizessen többet a magyarnak, ha a román(vagy bárki más) kevesebbért is megcsinálja.
Csak tényleg kellene, hogy beinduljanak ezek a K+F-ek. Én bízom magunkban. -
PrinczA
őstag
Ha gondoljatok rauszitom a tesomat a cegre,
Ő ugyis otthon (Szatmarnémeti) ujsagir, probaljon
meg szerezni tesztpeldanyt, ventivel, dobozaban, ... -
simonzé
addikt
Nemrég voltam Romániában. A hegyek között Qrva hideg van, szerintem azt zárják bele, asztá az hűti a processzorot.
Bisztosss...
Különben meg Árpi bisztos jómunkásember. -
hi
tag
Ez a ''mifelenk'' tulajdonkeppen mifelenk van :) Szoval erdekes, hogy en most hallok errol a cegrol. Ami az arakat illeti nalunkfele kisse magasabbak altalaban.
(+5%) Persze z nem mindig van igy, de emlexem, par evvel ezelott mi az alkatreszek 90%-at Magyarorszagrol hozattuk. Mostanra az arak kezdek kiegyenlitodni. -
samatt
csendes tag
a román minőseget ismerve kettőt vegyetek........
-
LukE
veterán
Lehet félni, a Vargéné tényleg gyárt kúlereket [L]http://www.vargane.hu/[/L]!
Lehet, hogy csak ki kellene küldni valami neves tesztoldalnak némi folyékény nitrogén kíséretéban, na akkor tuti lenyomna sokmindent:) -
Den
veterán
A gyár bezárás nem jó, csak nem szabad ezt egy álltalános folyamatként kezelni, érdemes a hátteret megnézni. Pl Ibm. Az ibm két gyárat tart fenn magyarországon, az egyikben desktop vinyókat gyártottak, a másikban szerver vinyókat_gyártanak_. Az ibm befejezte a desktop vinyó gyártást, mert rosz biznisz volt, ezért azt a gyárat bezárta. Arról nem szólnak a híradások hogy a másik viszont üzemel ezerrel.
Vagyhilips. Neki is két gyára van egy crt, egy tft. A crt-k ára az elmult években drasztikusan csökkent, a mai árakba nem fér bele a magyar bér, ezért viszi kínába, a tft-k viszont jó biznic ezért ott még embereket is vettek fel.
Na de ez már télleg off. Ha lesz itthon ilyen román hűtő én teszek vele egy próbát :)Ö -
Higany
csendes tag
Igen, pár mondat eléggé érdekesre sikerült, de hát így jár az aki menet közben belefűz pár extra kitérőt majd rögtön megy tovább a másik tagmondatra, anélkül, hogy az előzőt befejezte volna, majd végül mindezt tetézi azzal, hogy el sem olvassa mit pötyörészett mielőtt a küldésre bök. És a +1, hogy utána újabb hozzászólással floodolja a topicot, amiben mentegetőzik, hogy azért nem akkora lúzer egy júzer, mint amekkorának látszik. Megyek is, vezeklésül lemosogatom a bakit a román hűtőbordaüzemben konyháján :DDD
-
Higany
csendes tag
OFF: Ez sajna igaz, az osztrákok szemében kb olyanoklehetünk, mint nekünk a románok. Mi Ausztriába megyünk zsebtolvajnak, a románok meg hozzánk jönnek. Értelemszerűen az utóbbi miatt vagyunk inkább felháborodva, mint a saját mocskunon amit mi rakunk a fejlettebb szomszéd nózija alá. Plusz ehhez hozzá lehet venni, hogy az osztrákok nagyjából hasonló okokból néznek le minket, mint mi a románokat, mert sokszáz éven át a befolyásuk alá tartoztunk, mint ahogy mi gyakorlatilag jobbágysorban tartottuk a románkat 1000 évig, aztán már a monarchia század eleji rothadásához járultunk pár lapáttal hozzá az akkori MO területén élő más népek hátrányos helyzetbe hozásával, ahelyett hogy inkább engedtünk volna, akkor is nyugisabbak lettek volna és a háború után sem röhögtek volna a képünkbe ANNYIRA, hogy akkor most, hála az új határoknak, ti magyarok lesztek nálunk kisebbségben és ugyanat kapjátok, ahogy ti bántatok vlünk 1 évezredig. Visszábbkanyarodva a lenézéshez, kétélű a dolog, mert a lenézett meg azért utálja a másikat, hogy mit képzel ez magáról.
A gyárbezárások ügye szerintem nincs túlspilázva, emberek ezrei vesztették el a munkájukat, de még a munkanélkülég állítólagos 0.1%-os növekedésén(nemtom a munkaügyi miniszter menniyre nevezhető ezesetben hiteles forrásnak, sokkal inkább a választók megnyugtatása akart ez lenni) hanem a tendenciának, hogy kivonulnak az országból a multik. Persze lehet mondani a globalizáció ellenes szövegeket, de akkor is munkahelyet, pénzt és presztizst adtak az országnak (pl az IBM amikor még jó vinyókat gyártott, de azért pl a győri Audi gyár is legyezgeti a hiúságunkat erősen :)) -
Hold
őstag
megyek ki a románokhoz nemsokára :) vegyek egy tucatot ? mikor adják ki a procit ?
-
twollah
nagyúr
Hol vannak a magyarok?
-
Den
veterán
Én meg örülök hogy a románok ilyet csinálnak. Ha már a pénzem nem marad az országban mikor elköltöm, inkább maradjon a régióban, mint hogy koreai, és kínai cégeket gazdagítson.
Másrészt tőlünk pár száz kilométerre nyugatra már nem igazán tesznek különbséget románia, magyarország, szlovákia... közt. Ezért minden jó dolognak örülhetünk ami ebből a régióból kerul ki és külföldön elismerést kelt, mert ez közvetve a mi presztizsünket is emeli. Persze igazi az lenne ha magyar cégek is alkotnának ilyeneket.
A gyárbezárásos dolog meg szépen föl van tupírozva. -
Higany
csendes tag
Khhmm, komoly dilemmában leszek, ha ezt kapni lehet majd itthon. Egyfelől ha lenyomja a HHC-001-et akkor nem lehet kispályás cucc, de másfelől err, szóval a román-magyar örök barátság :) Azért valljuk be, nemzeti öntudatomon komoly csorba esne, ha pont egy román hűtőt kéne használnom, mint a létező egyik legjobb léghűtést. Tőlem lehet nyugodtan kínai, tajvani, amerikai, de vazze, jönnek a román mérnökök és lenyomják a világot, mint postás a bélyeget, ha ők meg tudták csinálni, akkor talán mi sem haltunk volna bele. Nem vagyok soviniszta, de azért ezt nehéz megemésztenem :((
-
Celtic
tag
Na, mostmár kezd engem is érdekelni a dolog.
Kéne egyet juttatni a szerkesztőségbe a srácoknak. -
klumbik
tag
Én reménykedek, hogy jó lesz, mert abban biztos vagyok, hogy az ára nem lesz magas, sőt!
-
Den
veterán
Jó kis hűtőnek tűnik. Nagy ötlet szerointem, hogy nem ''tele'' talpas, azaz nem egy proci méretű négyzet az alja. Ugyanis a hagyományos hűtőket felülről hűti a légáram, viszont a proci ''teste'' és a hűtő alja között van egy légrés ahol áll a levegő, ami mint tudjuk jó hőszigetelő. Így viszont ott is áramlk a levegő, jól kieszelték.
-
launcser
senior tag
csak szét ne törjön a borda ha rátesszük a procira..
-
klumbik
tag
Mifelénk már érdemes lesz átruccani érte, és egyúttal meg is tankolni.:))
-
Hold
őstag
Engem az érdekelne odakint milyen árak vannak hozzánk képest
-
Adi
senior tag
Az a felfogókapocs tűnik nekem egy kicsit igénytelennek, mintha bádog lenne. Mindenesetre mókásan néz ki. :)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest