- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Not guilty
csendes tag
Hude pipa lettél basszus! Amúgy jogosan, de nem várhatod el egy eleve hozzá nem értőtől hogy kérjen a vargáné házába egy enermaxot. Miért? Mert ha lenne fölösleges 20 rújója, akkor nagyobb procit, ramot, vinyót venne bele, mert aszongya hogy jó az a vargáné. Ugyanúgy megy mint a többi. És nem is ért hozzá, és nem is érdekli, mert nem akarja hajtogatni az oldallapot mert le sem veszi. Arra sem hajlandóak hogy a szemetesüket kiüritség, vagy hogy a vinyón rendet tartson.
Szerintem is büntetendő ratyit venni, de van aki egyszerűen nem teheti meg. Azoknak van vargáné.
Egyvalamit mégsem értek. 8-10 körül van egy vargáné ház tápostól. Ugye?
De ugyanennyiért van codegen is. Akkor miért nem azt veszi? Az se egy high-end, de nem megaratyi. -
Not guilty
csendes tag
Én is megnéztem őket. Kezdetnek nem is rossz, de egykét okosságot még azért ki lehetne találni!
-
Not guilty
csendes tag
A hűtő elgondolása és léte dícséretes, csak én is tartok attól a ''román minőségtől''. Tudom hogy ez előítélet, meg sztereotípía, de azért valami miatt csak kialakult ez a szemlélet.
Egyébként szívesen kipróbálnám, összehasonlítva az én Spire Fridgerock bordámmal, amin most egy 8cm-es venti megy 6-volton (alig forog 1800-at), de az 1800-as atholon xp-t (palomino) 50 fokon tartja. Ha ettől tud jobbat, akkor csók a román procihűtőnek. -
Not guilty
csendes tag
A gyárbezárásokhoz kapcsolódik hogy nem feltétlenül jelent ez rosszat! Ezek a gyárak összeszerelő gyárak voltak. Márpedig az összeszerelés az szalgmunka, akármit is szerel össze. Ha olyan oldalról nézzük hogy mi már nem összeszerelők leszünk, hanem például a közeljövőben kutatás+fejlesztés terén leszünk inkább otthon akkor az bizony előrelépés. Azért teszik át a gyárakat keletebbre, mert ott hugyér-szarér dolgoznak az emberek, és az összeszerelés nem igényel túl nagy humántőkét, tehát bárki meg tudja csinálni. Akkor meg minek fizessen többet a magyarnak, ha a román(vagy bárki más) kevesebbért is megcsinálja.
Csak tényleg kellene, hogy beinduljanak ezek a K+F-ek. Én bízom magunkban.
Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest