- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
mozso
senior tag
nVidia jobb donteseket hozott, de az elet szamos teruleten lattuk, hogy egy-egy nagy talalmany, nagy koponya elbukott, mert nem volt meg a kello tamogatas. Engem szemely szerint marhara hidegen hagy kinek a temeket veszem, ha tudom az a jobb az en szempontjaim szerint. 1996 ota kovetem a 3D-s vilagot, talan par embernek meg mond valamit a www.dimension3d.com nev...
Nekem sem tetszik az a sok flame topik, de ilyen a vilag, egyre tobb a fiatal, aki konnyen befolyasolhato. -
mozso
senior tag
Igazsag szerint lehet gyulolni es szeretni a 3DFX-et, egy dolgot nem szabad elfelejteni, az egesz PC-s 3D grafikat nekik koszonhetjuk. Ok elbuktak, mert hibas donteseket hoztak, de ettol meg amit keszitettek (foleg profi piacra) ott voltak/vannak a szeren. Aki kicsit is ert a 3D-s grafikahoz, az tudja, hogy itt nem arrol van szo, hogy kinek milyen kartyaja van otthon, illetve ki milyen ceget szeret.
Sok gyarto / tervezoceg alkotott jo dolgokat (nVidia, ATi, PowerVR), de az uttoro szerep ezen a teren a 3DFX-e volt. -
mozso
senior tag
Latod, te is ugyanoda lyukadsz ki. Nvidia PC piacrol probal a profi piac fele nyitni (Obsidian FX, NV, stb.), 3DFX pont forditva csinalta.
Nvidia nem tudja pont emiatt gyorsan felhasznalni a 3DFX otleteket, es nem is egyszeru atlatni a nagy koponyak altal meglakotott architekturakat. -
rudi
nagyúr
OFF
Tudod hogy a Beyond3Ds Dave anno dolgozott a 3dfx-nek? PowerVRel is jóban vannak :) No lépek mert éppen most nyomtattam 20-30oldalat VGA témában. Ma éjjel az nv3x van terítéken, tegnap r3xx volt és előtte meg általános képmegjelenítés. Kedden meg mehetek képfeldolgozni az egyetemre.
ON -
ArchElf
addikt
Esetleg meg lehet próbálni beállítani defaultnak a 'reference-renderer'-t...
Azt hiszem a DX7 SDK-ban már volt ilyen... Ez mindent(!) kiszámoltat aprocival, amit a videokártyának számolnia kellene... Nem hinném, hogy olyan lassú lenne a reference-renderer FFVII alatt. (Amúgy én még akkor nyomtam végig, amikor még egy V3-3500TV lelkes tulajdonosa voltam)
Amúgy még van egy 4 megás Orchid-om elfekvőben.:)
AE -
ArchElf
addikt
Jaja...
Nem akarom a megkövesedett nV-3DFx flamet felszítani, de szerintem a 3dfx fanok mindennek jobban örültekvolna, mint hogy az nV-hoz került a cég...
(Mellesleg most az nV nem is lenne sehol, ami mondjuk nem feltétlen jó a felhasználóknak, de hova tűnt a minőség...)
In memoriam 3DFx.
AE -
mozso
senior tag
Errol van szo, parhuzamos tervezes mindig is kulon mufaj volt. A 3dfx is azert volt jo benne, mert Gary Tarolli es Scott Stevens eredetileg az SGI (Silicon Graphics) alkalmazasaban allt. Onnan hoztak a tudast es a szemleletet, de a desktop piacon ez az elkepzeles kicsit draganak bizonyult, akarmennyire is volt elonye.
Vegyunk pl. az UltraSPARC CPU-t, 1 ilyet siman lenyom egy gyors P4-es, de 4 Ultrat, meg sem kozelit 4db P4-es....
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest