- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Igen, én is így látom a dolgot. Azért jó néha hallani, hogy más is, mert az utóbbi időben mindenhol csak Ati, nV flame megy. Én már kezdek belefáradni.
Egyébként ebben a témában lehet elfogult vagyok kicsit, de nekem ők jelentették A 3D fejlesztéseket. Néha elgondolkodok hol tartanának most, ha még lennének. Egy biztos : nagyon jó helyen ^_^ -
Keitaro
addikt
Igen, nagyon elmentek egy ilyen iriányba anno. Ahogy Laa-Yosh fogalmazott anno : a Rampage egy shader szörnyeteg lett volna!
Nem semmi tervezés volt mögötte.
Eleinte azt hittem az NV30 egy olyan chip lesz ami felhasználja a 3dfx hagyatékot, de ebből semmi nem lett.
Felhoztad a PowerVR-t. Ők voltak az elsők akik Tile based renderinget használtak, de a 3dfx-nek is kész volt a maga overdraw elleni megoldása. Tetszett, hogy anno megpróbálták driverben is megcsinálni, csak nem volt idejük befejezni.
Egyébként valahol volt egy olyan, ahol meg is kérdezték az nV-t, hogy miért nem használják fel pl ezt azúj chipben. Erre ők : hát izé.. szóval a kompatibilitás meg minden...
No mindegy. A végén még totál rossz kedvem lesz :(
Örülnék ha most egy Fear chipes kártya dolgozna a gépemben. -
Keitaro
addikt
válasz
Gábor vitéz #84 üzenetére
Oké. Mondjuk nem tudom miért nem csinálják meg, a régi Rage 128Pro driverek képesek rá :
[L]http://www.ati.com/support/infobase/3187.html[/L]
No mindegy ez van. Csak azért szúrja a szemem, mert a kedvenc játékom :) -
Keitaro
addikt
válasz
Gábor vitéz #81 üzenetére
De nem Glide! Nem azért nem megy. D3D.
[L]http://mirror.ati.com/support/infobase/3689.html[/L]
Nekem nem jön be, de elvileg ez az. Valamiért nem megy az Ati.com... -
Keitaro
addikt
válasz
Gábor vitéz #79 üzenetére
Nem. D3D-s. Csak az Ati driverek nem támogatják a 8-bites palettázott textúrákat és nem is fogják. Enélkül meg azt mondja neked, hogy sorry... Nyomhatod software rendererben, de akkor szegény úgy néz ki, hogy ellenségemnek se :)
-
Keitaro
addikt
maniac : meg tudom érteni amit érzel, én is így vagyok vele :))
McJames : szvsz még ha nagyon necces is, de talán lett volna esély a megmentésükre. Egy 3dfx-es pedig hidd el jobban örült volna ha az Ati veszi meg és nem az nV-hez kerülnek a 3dfx szabadalmak, de az nV-nek kellett, főleg, hogy ha más veszi meg akkor befejezheti a pert, ami elég balül üthetett volna ki nekik. Az is durva, hogy mik derültek ki megvételkor. Azt mindenki tudta, hogy kész a Rampage chip és már alfa kártyákat tesztelnek, na de hogy a tervező asztalon a Fear is kész volt... -
Keitaro
addikt
Hát az attól függ.
FSAA nélkül a chipek sorokat számolnak, mindegyik x sort.
FSAA-val 16X esetén már más a helyzet, mindegyik két alpixelt számol, 8X esetén egyet.
Ha nem oldották meg, hogy kötegelve tudjanak szomolni FSAA-val együtt akkor valszinű a választható FSAA módok 8 és 16 össz :))
De ha meg van oldva akkor mennie kell a 2,4-nek is. -
-
Keitaro
addikt
Nekem iiiiiiiiiiiiis! Ide relikviának! Légyszi légyszi :)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest