- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
OFF
Tudod hogy a Beyond3Ds Dave anno dolgozott a 3dfx-nek? PowerVRel is jóban vannak :) No lépek mert éppen most nyomtattam 20-30oldalat VGA témában. Ma éjjel az nv3x van terítéken, tegnap r3xx volt és előtte meg általános képmegjelenítés. Kedden meg mehetek képfeldolgozni az egyetemre.
ON -
rudi
nagyúr
Gonolom a felemlegetett cégeknél nem 1-2procis r300 clusterek vannak. OpenGLben nagyon állatul lehet programozni ezeket a 2.0s shaderekt. Szinte már végtele ciklusokat lehet képezni, nincs megkötve hányszor futhat végig a pipelinen egy-egy pixel/vertex. Én nem lennék meglepődve ha 16-32es r300 clusterek is lennének.
Abban teljesen egyetértek hogy 3dfx volt az isten, (meg talán a powerVR a tile based renderinggel). Ők találták ki az aniso filteringet, a dietheringet (16bitem majdnem 24bitnyi szín), olyan kétprocis super sample AAjuk volt ami minden további nélkül többszörözhető volt 4-8 procira. Kár hogy a V5 már csak mutatóba volt. Ők nyomták már ősrégen a minél több független pixel/vertex feldolgozó elvet, ezért nem értem hogy az NV nem tudott mit kezdeni a hagyatékukkal. Ha mégis 3dfx alapokon hozzák ki az NV40et valami full superskalár shader elosztással akkor leborulok előttük. -
rudi
nagyúr
Nemtudom volt-e már azért leírom:
Olvasgattam egy komolyabb r300 leírást és a sorok között elejtették hogy bizony kálázkató, ergo több is összekapcsolható, számszerint 256! Aztán találtam még egy leírást ahol emlegették hogy Disney, Dreamworks stb. is használ r300akat :D
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest