- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Persze kibontom meg ecet uborka és rákattanok az inf fájlra, hogy telepedjen erre magával rántja az összes cuccot. Szép mondhatom. Kivételek persze vannak.
Egyébként meg kötelező lehet felőlem az is, hogy fejenállva kell frissíteni akkor sem fogom használni. Eddig is le tudtam szedni a frissítéseket ezután is le fogom.
Jah jogtiszta a winem és használom a net keretrendszert is mielőtt belémkötsz. Jól jön az nlite-hoz -
-
Polesz
addikt
azt nem értem, mér problémázol ennyit, ha ott a fasza kis irfanview-ed, ráadásul odáig nem jutsz el, hogy nem setup.exe-vel telepítesz drivert.
Töltsd le az ATi vagy az Nvidia drivert. Mivel rakod fel gondolatátvitellel????
Ne nevettess már.
Amint látod X-COM-mal rendesen kitárgyaltuk, hogy miről is van szó. És az ActiveX most hogy jött ide hirtelen????
A validation recommended meg elmegy oda ahova én gondolomWHQL driver véletlenül leomlik aztán nagy kegyesen kiadnak egy másikat.
Na mind1 winfanokkal ma már inkább nem vitatkozom annak ellenére, hogy az oldalatokat szoktam látogatni és elismerem a munkátokat. -
moonman
titán
-
X-COM
nagyúr
azt azért el kell ismerni, hogy az MS nem feltétlen arról híres, hogy byte-ra optimalizálná a kódot, ráadásul a .NET kód, ha jóltom több helyet is foglal, mint a natív.
a nyomtatómeghajtókat én se nagyon szeretem, de általában a csicsa nélkülieket használom, azokkal elvagyunk. -
Polesz
addikt
Na látod így már más a leányzó fekvése. Az említett cégek sohasem voltak arról híresek, hogy normális drivereket írjanak. Pont ma telepítettem egy Canon Pixma IP1500-as nyomtatót és csak a drivere 50 mega!!!
Azért a HP sem panaszkodhat a scannereivel. HP 3650 lehet választani 2 féle telepítést. Minimális 150mb, teljes 159. A különbség az Acrobat Reader 4.05. Na mondom korrekt.
Úgy utálom az ilyen cégeket, hogy csak naaaaaaaaaaa...
Az ms-től meg most elnézéstet kérek, tudom, hogy nekik a felhasználók érdeke a fontos, de én ha ms alkalmazott lennék az említett cégek programozóit jól fejberúgnám és utána kérdezném meg, hogy mégis mekkora lesz az a képnéző
Bocs ma kicsit agresszív vagyok mint a kismalac. -
X-COM
nagyúr
-
Polesz
addikt
Leszokhatna már az ms a tiszta szoftver kapányával arról hogy állandóan arcomba tolja linux/firefox alatt a
Validation Recommended
This download is available to customers running genuine Microsoft Windows. Please click Continue to begin Windows validation.
feliratokat. -
Polesz
addikt
Azt értem, hogy az ms nem támogatja, de szerencsére mások még tudnak programozni és nem a harácsolás a fő cél!
Jah és, hogy egy képnéző ami nem is minden formátumot támogat ennyit foglaljon:
File Name: RAWViewerSetup.exe
Download Size: 48920 KB
Több mint nevetséges!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Polesz
addikt
Bővebben: link
Kicsi, gyors, ingyenes és nem kell neki semmi különlegesség sőt még az elavult win9x-et is támogatja meg a w2k-t is, bár már mindet cserélni kellene, mert csak..... -
Polesz
addikt
Érdekes rendszerkövetelmény egy képnézőtől
System Requirements
Supported Operating Systems: Windows XP, Windows XP Home Edition , Windows XP Professional N, Windows XP Service Pack 2, Windows XP Tablet PC Edition
Service Pack 2 or later is required. This program is not recommended for use on any other version of Windows.
A computer system with at least 256 Mb of RAM and a Pentium III or better CPU is required. For best performance, 512 Mb of RAM and a Pentium 4 or better CPU is recommended.
Version 1.1 of the Microsoft .NET Framework is required. This software will be automatically installed when running Setup if it is not already present on your system. Other versions of the .NET Framework may be safely installed on your system without affecting the use of this software. -
X-COM
nagyúr
letölthető az xp-s
Bővebben: link -
moonman
titán
de Bővebben: link viszont pont, hogy ellene küzd
ha jól tudom, ez afféle ''gyűjtőkosár'' lenne, amibe bele lehet dobálni mindenféle raw-ot, és szépen kiolvasható mindenhol. csak éppen ehhez szükség van a fordítóra, ami szerintem szükségtelen, ha a Longhorn amúgy is alapból olvasni fogja az összeset.
adobe-ról monnyuk megvan a magánvéleményem
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
javítsatok ki, ha tévedek de nem mintha készülne egy vmi digital negative nevű szabvány ami nem küzd a raw hátrányaival, vagyis h több féle terjedt el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- OpenWRT topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest