- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Persze kibontom meg ecet uborka és rákattanok az inf fájlra, hogy telepedjen erre magával rántja az összes cuccot. Szép mondhatom. Kivételek persze vannak.
Egyébként meg kötelező lehet felőlem az is, hogy fejenállva kell frissíteni akkor sem fogom használni. Eddig is le tudtam szedni a frissítéseket ezután is le fogom.
Jah jogtiszta a winem és használom a net keretrendszert is mielőtt belémkötsz. Jól jön az nlite-hoz -
Polesz
addikt
azt nem értem, mér problémázol ennyit, ha ott a fasza kis irfanview-ed, ráadásul odáig nem jutsz el, hogy nem setup.exe-vel telepítesz drivert.
Töltsd le az ATi vagy az Nvidia drivert. Mivel rakod fel gondolatátvitellel????
Ne nevettess már.
Amint látod X-COM-mal rendesen kitárgyaltuk, hogy miről is van szó. És az ActiveX most hogy jött ide hirtelen????
A validation recommended meg elmegy oda ahova én gondolomWHQL driver véletlenül leomlik aztán nagy kegyesen kiadnak egy másikat.
Na mind1 winfanokkal ma már inkább nem vitatkozom annak ellenére, hogy az oldalatokat szoktam látogatni és elismerem a munkátokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest