Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Aktív témák
-
james
aktív tag
[Guest #214]
''Azert ahhoz, hogy az egy elmelet hiten van gyakorlaton alapszik semm koze az idezett mondathoz.''
Úgy is lehet kisérletezni, hogy vaktában ezt-azt teszel, azután kielemzed a gyakorlati tapasztalatokat. De ha van egy elméleted (sok régebbi tapasztalás lecsapódásaként) és ennek igazolására kisérletet szerkesztesz, talán elöbbre jutsz. Az új elmélet ily módon mindig a hiten és a logikán alapul, helyességét ellenben csak a megfelelő bizonyítás igazolhatja. Franklin hitte, hogy a levegő tele van elektromossággal, és erre szerkesztett egy kisérletet, ami ezt igazolta. Szerencsére túlélte... :))
Danikent tényleg vezérelheti a megélhetés, és kétségtelen, hogy nem kifejezetten művelt. De talán lehet értelme az ilyen kutatásnak is (talán nem neki kellene?). Lehet, hogy csak egy bizonyitékot talál száz tévedés mellett, de egy egyszeri régész ezt is besorolná a többi közé. Arról nem is beszélve, hogy senki sem adna pénzt ilyen fantazmagórikus kutatásokra. Tényleg olvastam pár könyvét és láttam pár videó müsorát is. De messze nem vagyok rajongója, inkább kritikusan állok hozzá. Különben inkább a leleteire vagyok kiváncsi, van némi műtöris képzetségem, így nagyjából látom, ha hülyeséget magyaráz.
Természetesen az ''Akadémikus'' hozzáállás nem mindenkire vonatkozik, aki kutató, de talán nekik van nagyobb befolyásuk. Kicsit talán olyan ez, mint a politika. Minnél korlátoltabb valaki, annál jobban nyomul... Meg persze jobban rá is ér... :)
Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K100 AIR
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest