- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Ok. Mivel itt nincs hangsuly, felrertheto volt. Amit akartam: az eredeti mondat -szerintem- egyaltalan nem magyartalan, esetleg be lehetett volna szurni ket ''-''-t ahol hivatkozik a kifejlesztore, az meg hogy kivel fejlesztette ki szerintem ilyen szinten reszletkerdes, nem hiszem hogy vkit is erdekel, inkabb maga a teny, hogy ilyen dolog mar elkeszult. mondjuk ha a Vágónál az lesz a kerdes, hogy ki fejlesztette ki ezt az izet A: a Sharp egyedul, B: A Sharp es a SEL közösen, B:... akkor biztos jol jon majd, de egyebkent... :) A forras hivatkozas korrekcio jogos. Igazabol ami kivaltotta amit irtam, az az hogy ez egy 1. hozzaszolas volt...
Üdv. -
McJames
senior tag
Na, és most leszek mocsok-szemét. Még egyszer elolvastam digicat hozzászólását és jót nevettem. Tehát a mondat - végre - helyesen így hangzik:
''Az LCD felületén bonyolult integrált áramköröket hoztak létre a Sharp és a SEL által közösen kifejlesztett continuous grain silicon (CGS) technológia felhasználásával.''
Aktív témák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged