- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
McJames
senior tag
válasz
.:Wise Man:. #18 üzenetére
Azért kétlem, hogy egy ilyen processzor tartós 60-70 C fokot érne el, plusz mindezt megspékelné egy kis UV-fénnyel...
-
McJames
senior tag
Na, és most leszek mocsok-szemét. Még egyszer elolvastam digicat hozzászólását és jót nevettem. Tehát a mondat - végre - helyesen így hangzik:
''Az LCD felületén bonyolult integrált áramköröket hoztak létre a Sharp és a SEL által közösen kifejlesztett continuous grain silicon (CGS) technológia felhasználásával.'' -
McJames
senior tag
Már bocsánat The Tom, de szerintem is érdemes volt. Ez itt - a Prohardver - végül is egy médium, még ha elektronikus is, és mint ilyen, ha egy irományt a hír vagy cikk kategóriában jelentet meg, akkor az legyen helyes magyar nyelven olvasható. Hibázni persze lehet, de javítani is. Ezért ép eszű ember nem fog utálkozni vagy más szájtot kedvencként megjelölni, sőt... :)
Aktív témák
Hirdetés
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest