- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
ezt tudod vagy gondolod?
mert szerintem a toltes egeszen addig megy, amig a szukseges feszultseg megvan hozza. ahogy merulnek az elemek, egy ido mulva nem fogjak tudni a nevleges 1.2v feszultseguket, ezt tudom de ez ha jol tudom vmikor a vege fele van
persze van belso ellenallas is, en meg nem tudom pontosan hogy van, de ha el tudnad mondani hogy pontosan miert van ugy ahogy mondod annak orulnek. (picit gyakorlatilag is erdekel, nyaron lesz egy varhatoan nomadabb fajta turam, szal erdekelne hogy ossze birok-e dobni egy 4 elemes toltot ami hasznalhato vagy el lehet felejteni az egeszet) -
tomcs
őstag
kotve hiszem, ugyanis kb 5 voltrol mennek a litium-ion akkuk toltoaramkorei. persze megoldhato lenne, de ha ez lenne a celja akkor szvsz 4 elemmel jonne ki jobban, a feszultseg is pont jo lenne meg a kapacitas is biztosan eleg egy teljes feltolteshez.
szvsz inkabb arrol szol hogy egy toltot viszel magaddal a mobiltelefonodnak meg a fenykepezodnek, mp3 lejatszonak, pl hatizsakos utazgatashoz nagyon nem mind1 meg ennyi sem. (foleg hogy a legtobb AA toltohoz fel kilos adapter is tartozik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest