Új hozzászólás Aktív témák
-
feki80
tag
Mondjuk a Duke-nál egy kicsit más a helyzet!Ők beleestek egy nagyon mély csapdába!Szerintem ezzel lehet a legjobban szemléltetni, hogy a jó programozók sem tudnak lépést tartani a VGA generációkkal!Ugyanis mint köztudott a fejlesztők már a játék sokadik motorján dolgoznak!Ha dolgoznak!
-
feki80
tag
válasz
bagyulajuve #51 üzenetére
Ennyi fajta videókártyához nem is nagyon lehet! Szerintem az elöző széria kártyáit sem azért izzasztották meg mert nem bírták, hanem azért mert nem voltak megfelelően optimalizálva!De ez már csak egy ilyen üzlet!
-
feki80
tag
Ahogy elnézem a tesztet a 7800GTX szépen tartja vele a lépést!Felmerül a kérdés, hogy mostanában mi a fene fogja azt a 48 shader egységet kihasználni!?
-
feki80
tag
Sziasztok!
Nem tudom nektek ezzel kapcsolatban mi a véleményetek, de ha a videókártyák továbbra is így haladnak, akkor alaposan maguk mögött hagyják a gép többi részegységét!Általában 6 havonta jönnek az új csúcskártyák, de a csúcs játékok kb. 3 évente!Így nagyon nehéz játékot fejleszteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest