- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Szerintem innen ezt ne itéljük meg mi. Hallottál már olyanról, hogy a rendszer elemei külön-külön okésak, de ha egybe pakolják őket, akkor nem komálják egymást? Én már hallottam, például régen jó kis zaftos inkompatibilitási problémákat ismertem meg. És vajon ilyenkor melyik a rossz cucc? Nem lehet egyértelműen megmondani.
Tfh, hogy a teszt üzemben egy teszt panelben megy az új proci 800 FSB-n. Chipkészletek is bírják. De ha egyberakják nem megy. Bizony, ezek már olyan bonyolult rendszerek, hogy előfordulhatnak olyan interferenciák, egymásra hatások, amit egy hétig tart kimérni/kinyomozni.
Most nem azt mondom, hoyg 100% ez a helyzet. De ezt a lehetőséget se lehet kizárni.
- Az megint csak könnyen elképzelhető, hoyg a proci nem bírja a 800FSB-t.
- 90 nm gyártástechnológia is most mutatkozik be.
- Illetve mostmár elég bizonyosan tudni, hogy fogyasztási problémák vannak. (EZ a gyártástechnológiából fakad, de nem feltétlenül jelenti azt, hoyg az rossz (pl rossz a kihozatal), hanem lehet hogy tök jó a kihozatal, csak ennyit fogyasztanak a procik, és kész)
- És szerintem ott figyel méhg a jó kis Yamhill project is
Ez van.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Adobe Lightroom topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SzoftverPremium.hu
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest