Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ezt próbáltam, csak megnyugtatásul közlöm, hogy elmegy szinte minden Linuxon, legfeljebb egy kis buherával.
Arra lusta voltam már, hogy mysql alá importáljam a teljes MS SQL adatbázist is hozzá, de a többi rész ment. Csak akkor még valami fura licensze volt.
Sipi
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Attol, hogy Petofi Sandor kolteszete kozkincs (mivel lejart a copyright) rosszabb a vilagnak?
Nem azt mondtam, hogy ez nem jó, hanem azt, hogy nem mindenki dolgozhat ingyen. A szabad szoftver alapja az ingyenesség, pénzt max. a supportért kérhetsz el, ezt viszont nagyon kevesen tehetik meg. Szép dolog az önzetlenség, de az egy dolog, meg a pénz, az egy másik. Ismerősnek én is teszek szívességet, de ezt már végképp nem értem, hogy jön ide. Termékről van szó, nem ismerősnek nyújtott (ki)segítésről.
Nem lesz minden szoftver szabad.
A szabad szoftver inkább azt a célt szolgálhatja jól, hogy a bebetonozott monopóliumokat egy kis változásra bírja rá, és az alapmércét emeli egyre magasabbra, így egy cég nem kérhet el ugyanannyi tudásért 10-20 éven át ugyanannyi pénzt, és nem olyan könnyen kényszerítheti a felhasználókat fölösleges update ciklusokra. -
faster
nagyúr
Almat a naranccsal hasonlit ez a topik, meg a radiomusor: ez a baj.
Miért ne lehetne összehasonlítani? Irodai programcsomag mindkettő. Nyugodtan ki lehetne táblázatba gyűjteni az előnyös/hátrányos tulajdonságait mindkettőnek a magán/kisvállalati/nagyvállalati végfelhasználó szempontjából, aztán mindenki döntsön, melyik felel meg neki jobban. Az üzletpolitikai, filozófiai, közgazdasági részét meg meghagyni valaki másnak. -
X-COM
nagyúr
nos az eredeti kérdés az volt, hogy az openoffice hogyan áll a tömeges deployhoz, management-hez, stb...
erre mondtam, hogy mivel semmilyen deploy info nincs a site-on, így gondolom sehogy.
nem kértem semmit számon, pusztán ténymegállapítás volt.
az, hogy a staroffice tudja az már úgy gondolom más tészta, mivel a dolog nem a staroffice-ról szól. -
faster
nagyúr
A szabad szoftver alapelve: legyen kozkincs minden.
Ezért sem lehet minden szoftver szabad. Én sem dolgozok ingyen. Sőt, a boltban a kaját sem kapom meg ingyen, még akkor sem, ha szabad szoftveren dolgoznék. Ugyanúgy helye van a fizetős szoftvereknek is a piacon, mint a szabad szoftvernek. -
X-COM
nagyúr
ez remek, de ha staroffice-szal kapcsolatban szeretnék infot megtudni, akkor a staroffice.org-hoz fordulok.
Az okosok itt aztmondják, ha valakinek komolyabb deploy/manage dolgok kellennek, akkor pl. a staroffice felé kell kacsingatnia. Ebből számomra az derül ki, hogy általad linkelt dolgokat az openoffice nem, vagy nem maradéktalanul támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest