- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Hory
aktív tag
Ez egy olyan dolog, amit hiaba magyarazol. Amig valaki sajat maga sajat karan meg nem tanulja, addig csak legyint az ilyen beszolasokra. En is ilyen voltam.
Amugy meg nem artana kulonvalasztani az single-player fps-t a multi-tol. Nem ugyanaz a kategoria. Single fps-tol en normalis (erdekes, lebilincselo, stb...) storyline-t varok el. Multitol semmit, nem jaccok mar regota. :) -
törölt tag
A multkor vegigtoltuk egyben a Serious Sam-et harman multiban. Amikor kileptem az utcara, vartam a dombrol felem futo bikakat :) Na, ekkor elmentem inkabb futni es az rendbe tett :D
Egyebkent ha MaUser kollega okfejtese helyes (miert ne lenne), akkor nem hiszem, hogy a mi vilagunkban _most_ ezekre a kepessegekre van leginkabb szukseg, amiket az fps-ek fejlesztenek es vonjak el az 'eroforrasokat' mas kepessegeinktol.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest