- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
FollowTheORI #5 üzenetére
Nem akarlak bántani, mert igazad lehetne, hiszen azért az Intelnek meglennének az emberei, a szakértelme, az erőforrásai egy olyan processzor előállításának, ami kenterbe verne mindent (ha más nem megy, lemásolnák/ötletet vennének az AMd-től. Egyszerűen az a baj, hogy költség/technológiai/lustasági okokból lett a p4 olyan, amilyen de az Intelnek muszáj volt lépni. Most, hogy Ghzben már elhagyták az AMD-t (teljesítményben még nem nagyon) talán rá fognak érni arra, hogy agyaljanak valami megoldáson. Csak az a "baj", hogy az AMD-sek sem ülnek ölbe tett kézzel :DD Én azt mondom, hogy az Intel nem lesz sokkal jobb, legfeljebb ugyanolyan jó mint az AMD, viszont biztosan drágább. Szerintem ebből az architektúrából mondjuk nagyságrendileg jobbat nem lehet csinálni.
Nem tudom, hogy bírja az AMD, de most egy 1.4-es Thunderbird olcsóbb!!! :o mint az én 133 MHZ-es pentiumom volt anno 6 éve pedig még bele sem számoltam az inflációt...
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest