- Google Pixel topik
- Magisk
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
FollowTheORI #5 üzenetére
Nem akarlak bántani, mert igazad lehetne, hiszen azért az Intelnek meglennének az emberei, a szakértelme, az erőforrásai egy olyan processzor előállításának, ami kenterbe verne mindent (ha más nem megy, lemásolnák/ötletet vennének az AMd-től. Egyszerűen az a baj, hogy költség/technológiai/lustasági okokból lett a p4 olyan, amilyen de az Intelnek muszáj volt lépni. Most, hogy Ghzben már elhagyták az AMD-t (teljesítményben még nem nagyon) talán rá fognak érni arra, hogy agyaljanak valami megoldáson. Csak az a "baj", hogy az AMD-sek sem ülnek ölbe tett kézzel :DD Én azt mondom, hogy az Intel nem lesz sokkal jobb, legfeljebb ugyanolyan jó mint az AMD, viszont biztosan drágább. Szerintem ebből az architektúrából mondjuk nagyságrendileg jobbat nem lehet csinálni.
Nem tudom, hogy bírja az AMD, de most egy 1.4-es Thunderbird olcsóbb!!! :o mint az én 133 MHZ-es pentiumom volt anno 6 éve pedig még bele sem számoltam az inflációt...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bluetooth hangszórók
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Honda topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged