- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #46 üzenetére
ok. Az alsó teteje és a közép alja.
-
Overlocker
veterán
válasz
várnarancs #45 üzenetére
6600LE és a 6600-ra gondoltam.
-
Comm
senior tag
válasz
várnarancs #43 üzenetére
6600LE
-
várnarancs
addikt
válasz
Overlocker #42 üzenetére
Melyikre kártyára érted az alső-középkategóriásat?
-
Overlocker
veterán
A megoldás újdonsága, hogy e két alsó-középkategóriás kártya között nem igényel hídnyákot, a szükséges adatforgalom a PCI Express buszon keresztül bonyolódik..
Ha ez tényleg igaz lesz,kb 10% -os átlagos teljesítményvesztést hoznak be. -
tgabi333
aktív tag
válasz
várnarancs #30 üzenetére
én is pont ezt írtam le, csak mivel feltételezni mertem, hogy van egy ilyen szándék az nvidia tervei mögött Jim Tonic szerint már tudom a lottószámokat
-
válasz
várnarancs #30 üzenetére
Ne nekem írd, a két jövőlátónak.
-
Te is valami jósiskolába járhatsz: ha jobb karis csinál, átpártolhatnak, stb.
De hamár ''fangyerekek'' átpártolásáról beszélünk, pont megint az ATI veszíthet azzal, ha vár. A valóság az, hogy jelenleg az Nvidia már lépett, és az ATInak is lépnie kell. Minden további duma csak nagymamik útszéli pletykája a lócán. -
Comm
senior tag
Énis arra gondolok, amire tgabi.Vagy az ATI megvárja míg az Nvidia kidobálja a karikat, felméri őket, majd ehhez mérten fejleszti az R520-at szép csendben.Addig csiszolja, amíg jobb nem lesz a Geforce-nál.Szerintem az ATI-nak van pár Nvidia karija teszt célból
[Szerkesztve] -
tgabi333
aktív tag
Valamit tudhatnak az nvidia-nál, ha így dobálják a most még adu kártyáikat a kezükből..
Nem furcsa, hogy az nvidia így ''adakozik'' miközben az ati hallgat?
Lehet, hogy az a filózófia, hogy most kiszórnak mindent, a sok potenciális felhasználó meg veszi, mert még nincs a konkurenciának terméke? -
wooow. Nem is kell sli interfészes 6600-akat vásárolni akkor, illetve gyártani sem.
Vannak még pozitív meglepetések a számítástechnikában.
Ez az élsimítás eszméletlenül durva, ha valósak a képek.
Nem lehetne elfelejteni ezt a hídnyák szót? Inkább röhejes. Miért nem elég a híd vagy SLI-híd kifejezés. Amúgy sem kötelezően fűzödik ide a nyák. Vagy az alaplapot sem nevezzük alaplapnyáknak.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
-
kowk
tag
nVidia egyre nagyobbakat dof az atiba..
_nagyon_ kivancsi vagyok 6600 sli eredmenyekre, vegulis egy markas 6600gt arabol kijon 2db 6600. ha nagyon lenyomja, akkor jopofa napok ele nezunk -
_cirmos_
őstag
hát, sokat ne várj. ezek szerint sli-csati sem lesz rajta. ha tényleg a 6200 felváltása lesz, akkor a mostani 6600-ból letiltanak 4 pipe-ot és kész a 6600LE. mégcsak új nyákot sem kell tervezni, így a legolcsóbb. moddolni meg úgyis csak az olyan elvetemült kisebbség fog mint mi
-
flinta
tag
''a WoW nem skálázódik rendesen'' = két kártyával kb. 10%-kal lassabb mint eggyel.
de legalább beismerték -
Balinov
titán
már megint ezek a 6600LE-k.Nem tud ezekről valaki bővebb infót,azonkívül,hogy 4pipe+4pipe talán bekapcsolható?
-
Sanya
nagyúr
wow. hamarabb nem lehetett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest