- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szerintem ez kizárt, pláne akkor, ha azt nézed, hogy a netes elérésű nextgen konzolok is tudnak már/majd patch-eket letölteni, illetve mivel ekkora üzletág nem fog csak úgy bezárni, túl sok lóvé jön még ebből így is... és ha megfigyeled, inkább a konzolok PCsednek, mint fordítva... Szóval ettől szerintem az elkövetkezendő 10-15 évben nem kell tartani... ami viszont a legrosszabb, hogy normális JÁTÉK nem jön ki (ezalatt nem bugmentességet értek, hanem úgy általában... már pár hónapja kénytelenek vagyunk régi játékokat újratolni, mert nincs egy olyan játék, amire azt mondanám, hogy igen, ez megéri a pénzét... Kezdve a Stalkertől, a supreme commanderig minden... talán a C&C 3 volt még jó valamennyire, de az is csak azért, mert egy jól bevált játékmenetet adtak szép grafikával, de semmi újítás nem volt benne... Semmi... Red Alert modern grafikával (aminek spec nem vagyok ellenére, szerintem ha egy Starcraft-ot kiadnának mostani grafikával, eladási listák élére kerülne
... Meg én örültem nagyon a Settlers 2 10th anniversary editionnak is
).. De úgy általában ötlettelenségben és sablonosságban fuldoklik az egész játékipar... Minden sorozatfolytatás, semmi új...
-
Szeritem ez az egész Vista kicsit olyan, mint a PS3... arra is kutya nehéz korrekt összeszedett és mélyen kódolt cuccot írni. Mert szép dolog a RAD, de egy drivernél, játéknál, ez úgysem számít pongyolasága miatt... Vistára való váltás meg nem kérdés számomra (a válasz NEM
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest