- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Isthy
csendes tag
Bizonyos hírek szerint november második felében már láthatjuk, mi lesz igaz a sok híresztelésből. Kérdés, hogy mikor lesz kapható és legfőképpen: milyen ára lesz? Rotschildok bizonyára előnyben... Addig is lehet gyűjteni a pénzt.
Várjuk!!! :DD -
Petya
tag
A 8x os AGP az aztán irdatlan fontos, hihetelenül sokat számít akármiben is... :(
Azt meg hogy bármivel is jobb lenne a kártya a ''frissités'' miatt, és hogy látnánk-e ilyet kis hazánkban abban már nem vagyok biztos. :( Csinálják csak az NV30-at! Már régóta várok olyan kártyára ahol az FSAA-t meg az Anisotropic filtert együttesen is lehet használni nagyobb felbontásban is élvezhetően. Igaz itt a radeon 9700-de ez még messze nem kiforrott változat. Lást floppy-táp, 0.15mikron, egy textúrázó egység/pipeline... szóval elgondolkoztam hogy GF4-et lehet ki kéne hagyni és inkább egyből NV30-ra váltani... ): -
utax
aktív tag
igazából az a vicces, hogy minden híroldalon minden 2. cikk egy nemlétező csip nemlétező fícsöreit elemezgeti, csemegézget rajta, hogy milyen faja lesz nekünk ez. meg hogy mennyivel jobb LESZ a mostaniaknál. hát nem tudom, kit érdekel, de engem nem.
teszem hozzá, a hwsw*hu is minden ati cikk végére bepastézta az r300 fícsöreit, a végén már k*rvára untam :)
prohardver tím: ez nem nektek szól, no sértődés plíz ! :) -
twollah
nagyúr
Ilyen hírt, én is tudok írni tucat számra, akár megrendelésre is.
Minek kell fake, hoax híreket felrakni az oldalra?
:( -
Thom!
veterán
Én félek nagyon erős kártya lesz talán. De sok idő hátra van, kíváncsi leszek 0,13 mn Radeonra, hogy mit kezd egy Nv30-al persze DDR-II vel megtámogatva + core és memória megnövelésével. :D
-
utax
aktív tag
majd ha látom, elhiszem
nagyot mondani mindenki tud, az r300 pedig már fogható
hajrá ati ! :) -
CsendPenge
őstag
Jaja, még az előzö kettő mag sincs kint, szóval 1000L csak nv30? Nincs ez így jól. Bár, ha igaz, amiket írnak róla, akkor egyet én is elfogadnék! :)
-
McJames
senior tag
Egyelőre waporware v0.9xx. Majd, ha látjuk legalább a chipet.
Amúgy én várom, és remélem addigra, mire megjelenik, lesz is rá pénzem... :)
OFF
El ne felejtsem még egyszer: Parci! Kösz a szmájlikat. :P
ON
Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged