Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Mi az, hogy a billentyűzet nyoma?Mert a kijelző az gondolom én beljebb van és valami műanyag réteg védi a sérülésektől.Ugyan ugy mint ahogy a legtöbb mobil esetében is.Igy nem nagyon tudom elképzelni a dolgokat
-
Jégkokó
veterán
Az lehet, hogy nem kell annyit várni egy vga kamerától, de mégis nagyon sok gyártó még most is a legtöbb telefonjába csak ezt nyomatja.Mondjuk telefonra szép képet tud készíteni, bár gépen már azért nem annyira, de hogy megörökítsd vele a paillanatot arra bőven elég egy ilyen kamerás telcsi is
-
Jégkokó
veterán
Szerintem te még nem láttál igazán gáz képeket amiket a telefon csinált.Akkor ajánlom neked, hogy nézz meg egyszer egy 6610i nokiának, még a telefonon is iszonyatosan gyenge a minősége.Szóval 65k kijelzőn már nagyságrendekkel szebb képet csinál még ha csak vga minőségben is
-
Jégkokó
veterán
Hát azért volt már ilyenre példa pl a 3510i nél is csak annyi extra dolog volt benne a simához képest, hogy java , meg szines kijelző.De szerintem ennek az ára se lesz hamarosan annyira vészes szerintem, bár azért egy 6230i még mindig nagyságrendekkel többet tud ennél.Hiaszen az egy kicsivel feljebb lévő kategóriába tartozik mint ez
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest