Aktív témák
-
ööö... na figyu komám, a maga idejében a hercules terminator nevű kártyája (asszem így hívták) ütött mindent, ami mozgott. kis cég, de nem ma kezdték az ipart. leginkább a soyohoz tudnám hasonlítani. itthon azt sem tudják, mi a franc az, a nagykereskedő egyszerűen nem hajlandó behozni az országba ilyet, de pl. amerikában a 2. legkedveltebb alaplapot a soyo gyártja. én mindenesetre sajnálom, hogy megszűntetik a videokártyagyártó részleget... :(((
-
Vitus
őstag
Én nem értek veled egyet. A hercules kártyái mindig gyorsabbak voltak a referenciáknál és más gyártok kártyájánál is (ahogy a cikkben is áll). Hogy neked volt egy tök low end kártyád és az nem nyújtott többet az átlagnál az egy dolog (szerintem nem is ő gyártotta hanem csak csomagolta mint sok más cég is a low end kártyáit). És ha jól emlékszem akkor a 3dmark 2003 rekordot is egy hercules kártyával csinálták amiben a referenciához képest majdnem 60% tartalék volt még ez sem véletlen (még ha 10 percig bírta is csak amit nem hiszek). Szerintem jó minőség, megbízhatóság és körítés volt hozzá, de saajnos mindez iszonyatos áron.
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest