- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz
andorpapa #54 üzenetére
Szerinted az lehetséges hogy egy ilyen táp/chieftec 360W,2ventis/ és 1 Zalman 7000ALCU 'zavarja egymást és zajt generáljon?
Lehet hogy hülyén hangzik,de mikor a tápot kivettem akkor nagyon halk volt az egész gépem,de ha visszaraktam akkor elég zajos lett!:F
[Szerkesztve] -
Cruz
aktív tag
válasz
andorpapa #44 üzenetére
:)
Valóban az általános jellemzőik alapján mondtam az előző jellemzőket (kb úgy mint a buszok nagyok, a személyautók ellenben gyorsak, stb).
Egy 3-7db ventivel hűtött rendszer felépítés szempontjából (esetleg borda, motor, lapát + a levegő) lényegesen egyszerűbb mint a (csövek, pumpa, radiátor, blokk, víztartály, víz, felfogatóelemek) vízhűtés. Pl, ha egy házventi bedöglik a rendszer működőképes maradhat. Ha a vízpumpa behal, akkor a vízhűtés megáll. :(
Persze lehet mindkettőből halkat és elfogadhatót varázsolni, de vízhűtésnél az már elég komoly összeget is jelenthet. Bár pl a 10k-s zalman7000cu se épp olcsó dolog. :D
Csak hát ez még nem fogja megoldani fő gondot a hőtermelést.
De hát az ilyen nagy ugrások, mint amire szükség lenne (új anyag, rendesen átgondolt házak, más architetktúra, stb) mindig drágák lesznek. :((
Addig pedig lehet a meglévővel szívni, illetve praktitkus ötletekkel moddolgatni.
C. -
Kriza
őstag
válasz
andorpapa #16 üzenetére
Nekem egy HT101-es Aerocool CPU hűtő egyből a dualventis HPC420-as Chieftek alsó ventijébe nyomja a ''használt'' levegőt. Így a procc max 44fokos (28 fokos szobában, T-bred 2700+) a táp viszont 55 fölé is szokott menni. A meleg levegő viszont a prociról egyből megy ki a házból a tápon keresztül.
Szerinted nem gáz ez így??? Végül is aktív PFC-s, de rákötöttem az Enermax LCD panelomra a PSU fordulatszám kivezetését, és az állandó 1400RPM-et mutatott. Lehet, hogy rossz a PFC??? :F Most vettem...
(huhhh... most nézem, mennyi mozaixót használtam! :DDD )
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest