- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
VladimirR #33 üzenetére
preferences
F12-vel elo lehet hozni egy reszet, Opera/Mozilla/IE id-t, de ezekben szerepel meg valahol hogy tulkeppen egy Opera8.01 jart itt.
Az ''ua.ini''-ben be lehet allitani, hogy nehany oldalnak mit mondjon. Es a fel-atvereseken kivul ''tisztan'' IE vagy mozilla is lehet a brozer id opera-utalas nelkul (nehany oldalnak ez is kell). -
Husky
aktív tag
Eegen, nem nőttem fel még eléggé... elnézést is kérek, bunkó, tirpák alak vagyok...
(Az a plecsni nem azt jelenti hogy az ''oldalról megnyíló oldalak is XHTML-ek lesznek'', hanem hogy ''ez az oldal szabványos XHTML kód''. Ennek megfelelően az aloldalon nincs plecsni, és a mime type is sima html. ~20 kép miatt nincs értelme átírni.)
De ha csak ez kell, megyek, kidíszítem azt a pár sort az extra ''/''-ekkel, hadd' szóljon...
Operáék nem fizetnek, ahhoz nincs elég látogatóm... Azaz elvileg kaphatok majd ingyen kulcsot a brózerhez, de azt a firefox mellett nem igazán fogom tudni használni... Így pusztán saját primitív szórakozásból irányítom át az IE-s felhasználókat. A kezdőoldalt úgysem tudnák megnézni.
(Egyébként az IE egész tűrhetően kiszűrné az xhtml-ből a számára értelmezhetetlen szemetet, azzal tolja el hogy a <script src='...' />-ben a ''/>''-ről nem tudja hogy mire való. Én meg vagyok olyan szemét hogy csak az IE miatt nem javítom át </script>-re...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest